Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

12η αγωνιστική

ΣΟΚ ΣΤΟ 87'....






 Σε δεύτερη σερί ήττα υπέπεσε το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα από τον Α.Ο. Μηλτιάδη με 1-0. Παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων στο ματς και την φλύαρη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων το γκολ έκρινε ένα τέρμα στο 87' από τον Τηλεμάχου.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες της ομάδας μας να μπαίνουν δυναμικά για να καθαρίσουν το ματς. Η ποιοτική υπεροχή σε όλες τις γραμμές δεν μεταφράστηκε όμως σε κάποιο τέρμα με τους Κοντό και Κωνσταντινίδη σαν κύριους εκφραστές των προσπαθειών να αστοχούν σε καλές ευκαιρίες. Ο τραυματισμός του Ντένις στο 30΄ λεπτό αποσυντόνισε την ομάδα μας και χάθηκαν τα 15 εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη ενέργεια εκατέρωθεν.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά. Αντιθέτως Κοντός και Κωνσταντινίδης έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο 60 και 61 να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Επίσης άουτ στο 70' κατέληξε το σουτ του Ηλιόπουλου. Το σοκ όμως ήρθε στο 87' όταν σε αδυναμία της άμυνας να διώξει την μπάλα από τα καρέ του Νικητόπουλου και οι φιλοξενούμενοι με σουτ εντός περιοχής πήραν μια πολύτιμη νίκη.
 Έτσι η ομάδα μας έφυγε ηττημένη για δεύτερη σερί αγωνιστική με άπαντες να προβληματίζονται για την μέτρια εικόνα των δύο τελευταίων αγώνων. Σίγουρα η διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει ευεργετικά για να γιατρευτούν οι πληγές του αγωνιστικού τμήματος από τις απώλειες βαθμών και δυναμικού.
 Η ομάδα μας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και με το καλό ο ερχομός του νέου έτους σε όλο το κόσμο!





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Πύργου Τριφυλλίας
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Νικητόπουλος Β., Ντένις ( 30' Καραμπάτσος Ν., 80' Μάλαμας Δ.), Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης




Σκόρερ: 87' Τηλεμάχου