Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

11η αγωνιστική 2013-14

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ...




 Έχασε το αηττητό του σήμερα ο Χανδριναϊκός με αντίπαλο στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο ματς, δέχτηκε δύο γκολ, έχασε πέναλτι και παίχτες από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 αν και προσπάθησε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν αποφασιστηκότητα και να σημειώνουν ένα από τα γρηγορότερα γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το γκολ αυτό ήταν μήνυμα όμως ψυχολογικής ετοιμότητας για το ντέρμπι αυτό. Αντίθετα το συγκρότημα του Δημ.Μάλαμα δεν έδειξε διάθεση και έχασε τις περισσότερες μονομαχίες. Από αδυναμία απομάκρυνσης ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε εύστοχα τον Νικητόπουλο και έγραψε το 1-0. Το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει κι άλλο όταν αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Κατσιγιάννης. Προς το τέλος του ημιχρόνου μετά από απομάκρυνση της άμυνα από κόρνερ σέντραρε αμυντικός των γηπεδούχων, όσοι παίχτες της ομάδας μας βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας υπνωτισμένοι δεν απομάκρυναν και ο Νικητόπουλος αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε και το 2ο τέρμα. Το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να έχει πραγματοποιήσει μόνο ένα σουτ και τον Καραμπάτσο να αποχωρεί τραυματίας.
 Η επανάληψη βρήκε την ομάδα μας να προσπαθεί με σαφώς πιο ορθόδοξο τρόπο να αναπτυχθεί και να φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι οποίοι σε όλο το 2ο ημίχρονο αναλώθηκαν σε παθητικό ρόλο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Έκαναν μόνο ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του Νικητόπουλου και όλο τον υπόλοιπο χρόνο απλά απομάκρυναν τους κινδύνους. Το παιχνίδι βελτιώθηκε και η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι όταν οι παίχτες μας άλλαξαν πολλές φορές την μπάλα εκτός περιοχής και ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε εντός περιοχής. Δεν κατάφερε να μετατρέψει την εσχάτη των ποινών σε γκολ όμως ο συνήθως εύστοχος επιθετικός της ομάδας μας. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε ο Καραμπάτσος με τον Διαμαντόπουλο μην μπορώντας να συνεχίσει μετά το τραυματισμό του. Αρκετοί παίχτες της ομάδας μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πάλεψαν αδυνατώντας όμως να μετατρέψουν τις κατοχές σε ευκαιρίες.
 Έτσι η ομάδα μας υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Παρόλο που δεν έφυγε από την κορυφή της βαθμολογίας καθώς και οι άλλοι δύο διώκτες της ηττήθηκαν (Πεταλίδι, Κορώνη), η ήττα αυτή έφερε προβληματισμό για την απόδοσή της αλλά και για τις απώλειες βασικών στελεχών της. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας στήριξαν και σήμερα την ομάδα μας αλλά δεν γεύτηκαν μία από τις συνηθισμένες χαρές από το αγωνιστικό τμήμα. Η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική σε ένα πρωτάθλημα με επικίνδυνες έδρες και ανταγωνιστικούς αντιπάλους και γι αυτό επιβάλλεται να ανασυνταχθούν όλοι και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο εκμεταλλευόμενοι τις πραγματικές τους δυνατότητες ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό Κτελ Γ. Λουκαρέας
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Τσίρμπας, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης (35' Μιχαλόπουλος), Ντένις, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης , Καραμπάτσος Ν. (91' Διαμαντόπουλος)




Σκόρερ: