Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

8η αγωνιστική 2013-14

ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ 1-0





 Πύρρειος νίκη για την ομάδα μας με αντίπαλο το μαχητικό και ισχυρό ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα. Απέναντι σε μια ομάδα ικανή να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 1-0 όπως μαρτυρά και το τελικό 1-0.

To παιχνίδι εξελίχθηκε όπως ακριβώς αναμενόταν δηλαδή με κύριο παράγοντα την δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες. Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να απειλήσουν με αξιώσεις, κατάφεραν όμως να αναχαιτίσουν την δημιουργική ικανότητα των παιχτών της ομάδας μας. Η πρώτη προσπάθεια της ομάδας μας να σκοράρει, είχε το Κοντό ως εκφραστή στο 20ο λεπτό με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει με υπερένταση. Οι φιλοξενούμενοι στο 35΄ θα πραγματοποιήσουν ένα σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους, το δοκάρι στέρησε το γκολ από τον Π. Κατσά που με κεφαλιά προσπάθησε να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα μας.
 Στην επανάληψη, ο Κωνσταντινίδης απείλησε νωρίς στο 55ο λεπτό αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι νικήθηκαν από το δοκάρι πέντε λεπτά αργότερα ύστερα από σουτ. Ο Κοντός θα χάσει μοναδική ευκαιρία στο 75 να συνεχίσει το σερί του πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ο Καραμπάτσος πέντε λεπτά αργότερα θα περάσει και τον τερματοφύλακα σ ένα φοβερό σόλο αλλά θα νικηθεί από αμυντικό των φιλοξενούμενων που θα διώξει πάνω στην γραμμή.
Στο 86ο λεπτό όμως ο επιθετικός της ομάδας μας δεν θα αστοχήσει από κοντά και θα λυτρώσει την ομάδα μας.
 Το δύσκολο εντός έδρας ματς θα λήξει με την ομάδα μας νικήτρια και αφού έχει προσθέσει 3 βαθμούς ακόμα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Σουληναρίου και στήριξε την ομάδα μας δίνοντας την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν παρά την βροχή που έπεφτε καθ όλη την διάρκεια του ματς.




Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σερεμέτης
Βοηθοί: Αντωνόπουλος, Κουτσαναστάσης

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος (44′ Ντένις), Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος, Κοντός, Κωνσταντινίδης (90′ Μιχαλόπουλος) Καραμπάτσος Ν (90′ Καραταράκης).
Βλαχόπουλο: Σακκάς, Γεωργακόπουλος, Φεσσάτος, Μαθιόπουλος (90′ Καυκάς), Στασινόπουλος, Κωσταράκης, Τσιγαρίδης (86′ Δρογγίτης), Κονταργύρης, Ν. Ζέρβας, Ψώνης, Α. Ζέρβας.




Σκόρερ: 86' Καραμπάτσος