Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

7η αγωνιστική 2013-14

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...



 Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Σε ένα μοιρασμένο ματς, χωρίς αρκετές κλασσικές ευκαρίες εκατέρωθεν και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, η ομάδα μας έφυγε από την έδρα του Πεταλιδίου με το ισόπαλο 1-1.
 Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Κατσά και Ντένις και την μετατόπιση στα στόπερ του Κότι. O προσωπικός του αντίπαλος και ο ρόλος του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στα πλάγια της άμυνας αγωνίστηκε ο Νικητόπουλος που αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με πρόβλημα στο προσαγωγό και αναγκαστικά έγινε αλλαγή στο 86'. Στα θετικά του αγώνα, η επανεμφάνιση του Φωτόπουλου που κόντρα στην παλιά του ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σαν μέσος στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σαν δεξί μπακ-χαφ στο δεύτερο.
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να δημιουργήσουν 2-3 καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Νικητόπουλου, που με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας μας.
Η ομάδα μας ευτύχισε να προηγηθεί λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με γκολ του Κοντού ύστερα από έξυπνη μεταβίβαση του Ηλιόπουλου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και λάθος συνεννόηση μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το υπέρ της σκορ, δεν κατάφερε να το κρατήσει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχτηκε γκολ με σουτ εντός περιοχής μετά από αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας από τα καρέ του τερματοφυλακά μας.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, η μετατόπιση του Κουφού στον άξονα ισορρόπησε τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πιο έντονη παρουσία επιθετικά.
Δημιούργησε καλές στιγμές, έβγαινε με ορθόδοξο τρόπο στα αντίπαλα καρέ και κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα καθώς Μάραντος, Κότι και Κατσιγιάννης σκούπιζαν ότι καλό προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι. Δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε μένοντας σε κάποιες καλές στιγμές του κεφάτου Κωνσταντινίδη και των πάντα δραστήριων Ηλιόπουλου και Κουφού.
Έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο ήταν και το τελικό. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με δύο σοβαρές απουσίες (Μποζίκας, Ξαρχάκος) αλλά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πλήρως την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό σε μία έδρα που είχε πολύ άσχημη παράδοση. Η στήριξη των φιλάθλων της ομάδας μας ήταν πολύτιμη για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς και το αγωνιστικό τμήμα τους ευχαριστεί γι αυτό.





Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Πεταλιδίου
Διαιτητής: Τουρλουμούσης
Βοηθοί: Ταβουλαρέας, Σταυρόπουλος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Νικητόπουλος Β. (86' Διαμαντόπουλος), Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος, Λύρας Ι. , Κοντός, Κωνσταντινίδης (90' Μιχαλόπουλος)  Καραμπάτσος Ν. 




Σκόρερ: 26' Κοντός