Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

6η αγωνιστική 2013-14

2-1 ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ...





 Ένα ξεκούραστο απόγευμα πέρασε η ομάδα μας απέναντι στη Καλλιθέα νικώντας την με 2-1. Το τελικό σκορ δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα καθώς ο Χανδριναϊκός επικράτησε καθολικά των φιλοξενουμένων στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του ματς η έκβαση του.

Στα πρώτα λεπτά του ματς, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου χωρίς παραγωγική διάθεση. Όμως μόλις στο 14ο λεπτό, στην πρώτη καλή στιγμή που δημιουργήθηκε από την ομάδα μας θα έρθει το 1-0. Στην σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά ο Κοντός θα κατεβάσει με το στήθος εντός περιοχής και θα πλασάρει εύστοχα πετυχαίνοντας το γκολ που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Ο Ηλιόπουλος στο 20' με μακρινό σουτ θα προσπαθήσει να παραβιάσει για 2η φορά την εστία των φιλοξενουμένων, η μπάλα όμως δεν θα του κάνει το χατήρι. Στο 36', ο Ηλιόπουλος με αποτελεσματικό μαρκάρισμα θα πασάρει στον Κοντό που σε θέση έξω αριστερά θα προσποιηθεί και με σουτ στη κίνηση θα στείλει την μπάλα με απόλυτη ακρίβεια στο δεξί παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων και θα σημειώσει ένα πολύ όμορφο τέρμα. Η Καλλιθέα προσπάθησε να απαντήσει με ένα σουτ στο 40' αλλά ο Νικητόπουλος και με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησαν το κίνδυνο.
 Στην επανάληψη, η ομάδα μας ξεκίνησε φουριόζα με τον Κότι να σεντράρει, τον Κοντό να πιάνει την κεφαλιά αλλά το δοκάρι να του στερεί το χατ τρικ. Στο 60', ο Καλδής θα μειώσει με σουτ εντός περιοχής σε 2-1. Η ομάδα μας αφυπνίστηκε και προσπάθησε να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά το άναρχο και αμυντικό παιχνίδι των φιλοξενουμένων και η αστοχία της στέρησαν περισσότερα τέρματα. Αρχικά στο 65' ο Καραμπάτσος δεν θα πιάσει το σουτ όπως ήθελε και θα αστοχήσει, ο Κοντός θα νικηθεί στο τετ-α-τετ στο 72' και ο Ηλιόπουλος θα νικηθεί και αυτός από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 75'.
 Έτσι η ομάδα μας θα πετύχει το απόλυτο στα 3 ματς μέσα σε μια εβδομάδα και τώρα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας ματς με το Πεταλίδη. Η μεγάλη οικογένεια της ομάδας στήριξε το αγωνιστικό τμήμα και σε ανταπόδοση κεράστηκε χαρά με μία ακόμα νίκη.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Πλακογιάννης
Βοηθοί: Τσοπανάκης, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Λύρας Ι. , Κοντός, Κωνσταντινίδης (87' Μιχαλόπουλος)  Καραμπάτσος Ν. (86' Νικητόπουλος Β.)

ΠΑΟ Καλλιθέας : Δημητρακόπουλος, Νταιφότης, Γάλλος (88 Βασιλόπουλος), Τάφας, Κάππος, Καλογεροόπουλος, Σαρδέλης (46 Λίγγρης), Ανεστόπουλος (79 Ράλλης), Σαρδέλης Σ., Κατσίβας, Καλδής


Σκόρερ: 14', 36' Κοντός - 60' Καλδής