Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

4η Αγωνιστική 2013-14

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 5-0...





 Η ομάδα μας επικράτησε με 5-0 της Α.Ε. Λογγά και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο προπονητής παρουσίασε πανέτοιμο το σύνολο του και αυτό κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση.
 Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει ως συνήθως δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Κωνσταντινίδη να περνά μόλις άουτ. Το "γλυκό" πόδι του Κουφού σέρβιρε το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Κατσάς με ωραία κεφαλιά. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος και απελευθέρωσε τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν  αλλά ο Νικητόπουλος κράτησε το μηδέν με ωραία εκτίναξη στη γωνία του. Στο 35, ο κεφάτος Κωνσταντινίδης συνέχισε τα χορευτικά του και πάσαρε τη κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Καραμπάτσο που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μειώσουν  αλλά το δοκάρι στο 40' ανέκοψε την πορεία της μπάλλας προς τα δίχτυα της ομάδας μας.
 Στην επανάληψη, οι Ηλιόπουλος και Λύρας δημιουργούσαν και ο Κοντός εκτελούσε. Πρώτα στο 48' σε ωραίο συνδυασμό των δύο μέσων, ο αποδέκτης της τελικής πάσας ( Κοντός) δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 68' ύστερα από πάσα του Κουφού και στο 76΄με ωραία ατομική ενέργεια θα είναι εύστοχος και θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Ηλιόπουλος θα κάνει το 5-0 ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Κωνσταντινίδη και ψύχραιμο πλασέ στο 90ο λεπτό.
 Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με εμφατικό τρόπο και να τρομάξει τους αντιπάλους της με τις δύο συνεχόμενες νίκες της. Η αμυντική λειτουργία με κύριους εκφραστές την τριάδα Μάραντου-Κατσιγιάννη-Κατσά που δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τείχος μπροστά από το Νικητόπουλου βοηθώντας τον να παιρνά ξεκούραστα 90λεπτα. Το δημιουργικό κομμάτι συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και να φαντάζει μερικές φορές ασταμάτητο. Η συνέχεια προβλέπεται ακόμα καλύτερη. Κάτι που αυξάνει και το ενδιαφέρον και οι πιστοί υποστηρικτές της ομάδας μας αυξάνονται συνεχώς και δίνουν ώθηση στους παίχτες μας στον αγωνιστικό χώρο.

 








Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σερεμέτης
Βοηθοί: Παναγιωτόπουλος, Λαζαράκης
 
 
Συνθέσεις:
 
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος ( 80' Καραταράκης), Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι (77' Μιχαλόπουλος), Κουφός, Ηλιόπουλος, Λύρας Ι., Κοντός, Κωνσταντινίδης, Καραμπάτσος Ν. (83' Κολοκάθης)
 
Σκόρερ: 15' Κατσάς, 35' Καραμπάτσος Ν., 68', 76' Κοντός, 90' Ηλιόπουλος