Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

3η αγωνιστική 2013-14

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...




 Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Χανδριναϊκός Π.Σ. επί του Ολυμπιακού Ανάληψης. Η ομάδα μας, με λιγότερες απουσίες αυτή την φορά, παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, αποδίδοντας με βάση τις δυνατότητες της και οι παίχτες έκαναν ένα πολύ ωραίο δώρο στο προπονητή τους ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γ.Κουφός βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Κωνσταντινίδης όμως στο 13ο λεπτό δεν θα μπορούσε να αστοχήσει και πέτυχε ένα όμορφο τέρμα με δυνατό σουτ και με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας των αντιπάλων. Στο 18'και στο 23', Κουφός και Κοντός έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να χρειαστούν σκόρερ δείχνοντας ταυτόχρονα της καθολική υπεροχή της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο.
 Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ήρθε η σειρά του νεοεισελθόντα Καραμπάτσου να δείξει ψήγματα του μεγάλου ταλέντου του, καθώς με ωραία ενέργεια ταλαιπώρησε δύο αντιπάλους και σούταρε εκτός περιοχής πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα αφιερώνοντας το στον εορτάζοντα προπονητή της ομάδας μας. Στο 58'και με το σκορ στο 2-0 ήρθε η ώρα του φύλακα άγγελου της εστίας της ομάδας μας να δείξει γιατί δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες των τοπικών πρωταθλημάτων.
Σε φάση εντός της περιοχής της ομάδας μας και ύστερα από δυνατό σουτ των αντιπάλων στην γωνία της εστίας μας, η εντυπωσιακή εκτίναξη του αποσόβησε την μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους. Οι παίχτες μας κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να επαναπαυθούν και ο Κοντός στο 63' σε μοναδικό σόλο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Κωνσταντινίδης παίρνοντας το ριμπάουντ πέτυχε το 3ο τέρμα της ομάδας μας. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να κινδυνεύσει η εστία του Νικητόπουλου και οι νεαροί αθλητές που εισήλθαν έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Το τελικό 3-1 έγινε με το σουτ του Δουρούμη και την βοήθεια του ήλιου που δυσκόλεψε τον Νικητόπουλο να εκτιμήσει την πορεία της μπάλας.
 Άλλη μία νίκη για την ομάδα μας που σιγά σιγά δείχνει να ξεδιπλώνει τις επιθετικές της αρετές και να σταθεροποιεί την αμυντική της λειτουργία. Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον πρωτομάστορα των επιτυχιών του αγωνιστικού τμήματος, προπονητή κ. Δημήτρη Μάλαμα καθώς και σε όλους εορτάζοντες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο πάρτι του συλλόγου στο μπαρ Πριβέ στην Πύλο για την συμμετοχή τους και την υποστήριξη.







Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Ψηλοπαναγιώτης
Βοηθοί: Τσουλάκος, Γιαννέτσος





Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Αποστολὀπουλος (46' Καραμπάτσος Ν.), Φωτόπουλος Θ. ,  Κατσιγιάννης Κοντός , Κότι, Ηλιόπουλος, Κατσάς (85'Καραταράκης), Ηλιόπουλος (79' Λύρας Ι.), Κουφός, Κωνσταντινίδης


Σκόρερ:  13', 63' Κωνσταντινίδης, 55' Καραμπάτσος, - 88' Δουρούμης