Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικά Ματς Προετοιμασίας

ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
 
 
 Στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Α.Ο. Μάνεση, μια ομάδα της Β' Τοπικής κατηγορίας που αγωνίζεται στον άλλο όμιλο.
Η ομάδα μας διατηρώντας τον βασικό κορμό της σε σχέση με πέρυσι παρουσιάστηκε αξιόμαχη, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Αίσθηση προκάλεσε η πολύ καλή συνεργασία του Γ. Κουφού με τους συμπαίκτες του δίνοντας την εικόνα ότι αγωνίζεται χρόνια στο σύλλογο.
Το δίδυμο Ηλιόπουλου-Φωτόπουλου έδειξε από νωρίς τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ στα οποία θα αποδίδει. Αν και έγιναν αρκετά λάθη στην άμυνα, ξεχώρισε η πληθωρική παρουσία του Κατσά που ήταν νικητής σε όλες τις μονομαχίες.
Οι τερματοφυλακές μας ήταν σταθεροί και ο Σιαμέλης με την εμπειρία του καθώς και ο Νικητόπουλος Π. με τα ρεφλέξ του έδειξαν ότι η εστία μας θα υπερασπίζεται από σίγουρα χέρια. Σίγουρα το γκολ της ημέρας ήταν από τον Β. Νικητόπουλο που άφησε "άγαλμα" τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εκτός περιοχής. Ελπίδα και οι "μικροί" μας που μεγαλώνουν και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Αν και το ματς πήγε να ξεφύγει από το φιλικό του χαρακτήρα, τα πράγματα έμειναν σε αθλητικά πλαίσια.
 
Στην φιλική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Ασπροχώματος φάνηκαν μερικές αμυντικές αδυναμίες άλλα αποκαλύφθηκαν στον σαφώς καλύτερο αγωνιστικό χώρο και αρκετές από τις επιθετικές αρετές του συγκροτήματος του Δημ. Μάλαμα. Στα μετόπισθεν πραγματοποιήθηκαν αλλαγές από τον προπονητή χρησιμοποιώντας τον Β. Νικητόπουλο ίσως στην μοναδική θέση που δεν μπορεί να αποδώσει με βάση τις δυνατότητες του, αυτή του στόπερ. Μοιραία λάθη και από τους πλάγιους μπακ, παρ όλη της μεστή εμφάνιση του λίμπερο μας (Δ. Κατσιγιάννη) που κόστισαν την γρήγορη ισοφάριση στο ημίχρονο αν και προηγήθηκε η ομάδα μας με 0-2.
Οργανωτικά και επιθετικά τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα μιας και Σ. Ηλιόπουλος (1) και Θ. Κοντός (2) ήταν σε μεγάλα κέφια και παρέσυραν και τους υπόλοιπους. Οι νεότεροι παίχτες μας συνέχισαν να αφήνουν ελπίδες για την συνέχεια με αποκορύφωμα τον Ι. Λύρα που σημείωσε ένα όμορφο γκολ.