Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Μεταγγραφές 2013-14

Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ με τον Γ. Κουφό


 Η διοίκηση του Χανδριναϊκού Π.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή κ Γ. Κουφό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο μεσοεπιθετικός από την Πύλο που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Τσικλητήρα Πύλου, "ανηφόρισε" και γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου μας. Άπαντες καλωσορίζουν έναν παίχτη εγνωσμένης αξίας και έναν κύριο των γηπέδων του τοπικού ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας.
 Πρόκειται για μια μεταγραφική επιτυχία καθώς ο μεσοεπιθετικός από την Πύλο πρωταγωνιστούσε σε όλες τις μεγάλες στιγμές της προηγούμενης ομάδας του και ευελπιστούν όλοι να συνεχίσει να το κάνει και με τα χρώματα του Χανδριναϊκού.
 Η διοίκηση συνεχίζει την θωράκιση του ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαρακτήρες. Σκοπός είναι η μη παράκαμψη από το όραμα για υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και η στελέχωση μιας ικανής ομάδας που να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται.... σειρά φαίνεται να παίρνουν και άλλες κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι.

αγωνιζόμενος για τελευταία φορά ως αντίπαλος με την ομάδα μας...