Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

26η αγωνιστική











ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ



 Με ήττα αποχαιρετά την ποδοσφαιρική χρονιά 2012-13 η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Π.Α.Ο. Καλλιθέας που κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ύστερα από ένα συγκλονιστικό δεύτερο γύρο.
 Το ματς ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και πολύ ένταση από την μεριά των γηπεδούχων που ήθελαν πάση θυσία τους 3 βαθμούς. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με όλους τους διαθέσιμους παίχτες κάνοντας το καθήκον της παραμερίζοντας τις φιλικές σχέσεις πολλών συμμετεχόντων στον αγώνα, παίζοντας για την τιμή και την υπόληψή της ανοιχτά το παιχνίδι της. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλη παραγωγή φάσεων με την ομάδα της Καλλιθέας να θέλει αλλά να μην μπορεί.
 Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε αρκετές δυνατές μονομαχίες και κορύφωση της έντασης. Κάποιες αλλαγές αποσυντόνιζαν τις 2 ομάδες καθώς και οι συχνές διακοπές. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν τις μετέφραζαν σε γκολ. Στο 82' ο Κοντός δεν συγχώρησε τα συνεχόμενα λάθη των αντιπάλων εκμεταλλευόμενος κλέψιμο του Κωνσταντινίδη από λάθος των αμυντικών και πολύ καλή ασίστ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας με κοντινό πλασέ. Ο "μικρός" έφτασε τα 10 γκολ στην παρθενική του χρονιά στις τοπικές κατηγορίες αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Στο 87' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά. Και μετά ξεκίνησε η συνεχής πίεση για το γκολ που θα τους διατηρούσε κατηγορία. Στο 93' έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Μετά από κόρνερ και κεφαλιά στο δοκάρι, η μπάλα στην επαναφορά σταμάτησε στο χέρι του Κατσιγιάννη και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Μετά την εύστοχη εκτέλεση, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ματς το οποίο βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για το τεράστιο επίτευγμα τους.
 Η αγωνιστική σεζόν έληξε με ήττα για την ομάδα μας που παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και άπαντες στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού να προσβλέπουν σε καινούργιες επιτυχίες την νέα χρονιά. 


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Kαλλιθέας
Διαιτητής: Τουρλομούσης
Βοηθοί: Κουτσαναστάσης, Τρουπάκης



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Ηλιόπουλος, Μιχαλόπουλος, Λύρας Ι. (60' Νικητόπουλος Β.)Κατσιγιάννης , Ντένις, Κότι, Καραταράκης ( Διαμάντης), Κωνσταντινίδης (Λύρας Στ.), Θερριός


Σκόρερ:  -82' Κοντός