Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

25η αγωνιστική










ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ




 Σε ένα παιχνίδι με τους αμυντικούς ως κυρίως διακριθέντες, δεν θα πίστευε κανείς πως παίχτηκε παραγωγικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές και σοβαρές απουσίες και κατάφερε να μην χάσει μένοντας στο 0-0 με την ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Νικητόπουλο Π. να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας αγωνιζόμενος με διάστρεμμα δείχνοντας αυταπάρνηση. Ο Κατσιγιάννης φάνηκε από νωρίς ότι θα είχε πολλή δουλειά αναχαιτίζοντας συνεχώς επιθέσεις των φιλοξενουμένων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Μιχαλόπουλος εξουδετερώνοντας τον προσωπικό του αντίπαλο. Το πρόβλημα για την ομάδα μας εντοπιζόταν στην δημιουργία των φάσεων και στο κράτημα της μπάλας. Το δοκάρι από το σουτ του παίχτη του Ολυμπιακού δημιούργησε ανησυχία αλλά και αφύπνισε προς στιγμή την ομάδα μας. Λίγες καλές στιγμές με κάποια καλά σουτ του Κωνσταντινίδη από κάποιες στημένες φάσεις.
 Το δεύτερο μέρος είχε πιο πολλές καλές στιγμές με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με την τύχη τους. Κεφαλιές και σουτ κυριολεκτικά από την μικρή περιοχή χωρίς ιδιαίτερη πίεση κατέληξαν ψηλά άουτ ή στην αγκαλιά του Νικητόπουλου. Η είσοδος του Μάλαμα στον αγωνιστικό χώρο έδωσε λίγη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδος μας. Δημιουργήθηκαν κάποιες καλές στιγμές από Κότι και Κωνσταντινίδη και παρ ολίγο να χριστεί και σκόρερ ο τελευταίος αλλά το δοκάρι είχε άλλη άποψη. Την παράσταση και την νίκη λίγο έλειψε να κλέψει ο Νικητόπουλος Β. με ένα φαρμακερό σουτ δίπλα στο δοκάρι που επιχείρησε λίγο πριν την συμπλήρωση των 90'.
 Το ματς έλειψε ισόπαλο και έτσι τελείωσε και η εντός έδρας παρουσία της ομάδος μας για την φετινή σεζόν. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Π.Α.Ο. Καλλιθέας.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Λαμπίρης, Παναγιωτόπουλος



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Διαμάντης, Μιχαλόπουλος, Λύρας Στ. ( Μάλαμας), Κατσιγιάννης , Ντένις, Κότι, Νικητόπουλος Β. , Καραταράκης , Κωνσταντινίδης, Θερριός


Σκόρερ:  -