Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

24η αγωνιστική









ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΛΟΓΓΑ...




 Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση κατάφερε να σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της ομάδας της Α.Ε. Λογγά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με σουτ εντός εστίας από τους γηπεδούχους που εξουδετέρωσε ο Νικητόπουλος μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ηλιόπουλος απάντησε με σουτ στο δοκάρι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δύο καλές ευκαιρίες από Κωνσταντινίδη και Κοντό συμπληρώνουν τα καρέ των καλών στιγμών του πρώτου μέρους.
 Μετά την ανάπαυλα ο Κωνσταντινίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε στο 48' ένα εκπληκτικό τέρμα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Παρόλο που θα περιμέναμε τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, η ομάδα μας αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11αδα της, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο κότι με ένα σουτ στο 55΄ δίπλα στο δοκάρι συνέχισε την πίεση. Στο 60΄ ύστερα από τραυματισμό του Νικητόπουλου Π. στην 11αδα τον αντικατέστησε ο Διαμάντης αλλά στην υπεράσπιση της εστίας ο Κατσιγιάννης Δ. Στον πρωτόγνορο ρόλο του όμως ο αμυντικός μας δεν τα πήγε άσχημα καθώς στο 70΄ απέκρουσε θεαματικά μια κεφαλιά των αντιπάλων. Το παιχνίδι έκλεισε με 2 καλές στιγμές εκατέρωθεν όταν ο Κοντός με τον Κωνσταντινίδη δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την πολύ καλή ευκαιρία που δημιούργησαν. Η δεύτερη ήταν ένα ορθώς ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων στο 90ο λεπτό για φάουλ στον "υπηρεσιακό" τερματοφύλακα της ομάδας μας.
 Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας ήταν αυτή κόντρα σε μια ομάδα που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς καθώς το ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας παραμένει. Το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα αφήνει ελπίδες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τέλος εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον τερματοφύλακα μας , Νικητόπουλο Π. και ευχόμαστε ο τραυματισμός του να είναι κάτι πραγματικά επιπόλαιο.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Λογγά
Διαιτητής: Κότσαρης
Βοηθοί: Αγγελάκης, Τσαούση



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π. (60' Διαμάντης), Μιχαλόπουλος, , Λύρας Ι. Κατσιγιάννης , Ντένις, Κοντός , Κότι, Νικητόπουλος Β. (88' Λύρας), Καραταράκης , Ηλιόπουλος, Κωνσταντινίδης


Σκόρερ:  48' Κωνσταντινίδης