Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

22η αγωνιστική







ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ




 Οι πολλές απουσίες, οι τραυματισμοί, η καθίζηση του 2ου ημιχρόνου έφεραν φυσιολογικά την ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου Τσικλητήρα Πύλου. Όλοι είχαν αντιληφθεί τις δυσκολίες αυτού του ματς πολύ πριν ξεκινήσει.
 Το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα είχε προετοιμαστεί για ένα ματς ειδικών συνθηκών. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να παλέψει κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Εκτός από ένα πλήρες σύνολο είχαν να αντιμετωπίσουν και τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών. Για ένα ημίχρονο κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς οι παίχτες μας...Να κλείσουν χώρους και να μην δεχθούν πίεση. Αν ο Κωνσταντινίδης σκόραρε και στο τετ-α-τετ στο 42' ίσως να μιλούσαμε για άλλο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια σουτ που κατάφερε να αποκρούσει ο Νικητόπουλος κάνοντας και την επέμβαση του αγώνα στην φάση πριν την ευκαιρία του επιθετικού μας, αποκρούοντας κεφαλιά αντιπάλου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ.
 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν γιατί θεωρούνται η ομάδα με την καλύτερη φυσική κατάσταση....ανεβάζοντας στροφές κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες τις οποίες άλλοτε εύκολα και άλλοτε δυσκολότερα κατάφερνε να εξουδετερώνει η άμυνά μας. Ο Γιάνναρης δεν κατάφερε να σκοράρει σε ένα σουτ εντός περιοχής και η ομάδα μας δέχθηκε τελικά ένα γκολ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Νικητόπουλου. Μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κοντό είχε η ομάδα μας στο 85' για να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε. Το 2ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής στο 90'. Στους διακριθέντες πολλοί από τους παίχτες μας που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν από ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Ιδιαιτέρως συγχαρητήρια στον στρατευμένο Νικητόπουλο Β. που με την μεστή εμφάνισή του έδειξε πως οι υπηρεσίες τους προς τη πατρίδα στέρησαν ένα πολυεργαλείο από τον προπονητή μας.
 Το παιχνίδι με την ομάδα της Πύλου ανήκει στην ιστορία και η ομάδα μας δεν κατάφερε σε αυτό το ματς να δώσει μια χαρά στον κόσμο της που την ακολούθησε πιστά. Η προετοιμασία μας για το επόμενο ματς ξεκινά από αύριο κιόλας ώστε να βρεθεί πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Πύλου
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί: Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος Π.



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Παυλής, Θερριός, Λύρας Χρ. (65' Μιχαλόπουλος)Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης, Νικητόπουλος Β., Διαμάντης ,Κατσιγιάννης, Γιάνναρης Β.


Σκόρερ: