Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

21η αγωνιστική






ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ...




 Μια ακόμα ήττα υπέστη η ομάδα μας από τον Ηρακλή Καλαμάτας με 4-2. Αγωνιζόμενη με αρκετές απουσίες τις οποίες δεν κατάφερε να ξεπεράσει και μοιραία ηττήθηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει μόλις στο 2ο λεπτό την πρώτη καλή στιγμή με τον Κωνσταντινίδη που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Στην επόμενη αμέσως φάση από μια κακή εκτίμηση στην οπισθοφυλακή την ομάδα μας θα δεχτεί ο Σιαμέλης το πρώτο γκολ. Στο 17ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης θα κερδίσει το πέναλτι και τα το εκτελέσει εύστοχα. Η χαρά της ισοφάρισης θα κρατήσει μόνο για 10 λεπτά καθώς οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευθούν την ασυνεννοησία στην άμυνά μας και θα μπουν μπροστά στο σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής θα πετύχει ένα γκολ μάλλον καθοριστικό για την έκβαση του ματς. Παρόλαυτα ο Γιάνναρης στο 53' θα αναπτερώσει τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Κότι και γράφοντας το 3-2 με κοντινό σουτ. Στο 70' ο Κότι θα σουτάρει λίγο άουτ και ο Κοντός 7 λεπτά αργότερα δεν θα μπορέσει ιδανικά την φάση που δημιούργησε αδειάζοντας 2 αντιπάλους. Ο Κατσιγιάννης προσπάθησε με μια φανταστική εκτέλεση φάουλ να επισφραγίσει την ηγετική του παρουσία στο ματς αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα που παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει. Η ροή του παιχνιδιού και οι χαμένες ευκαιρίες τιμώρησαν την ομάδα μας με ένα γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο 81' με μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.
 Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και η επόμενη στροφή του πρωταθλήματος φέρνει το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα αντιμέτωπο με την πρωτοπόρο ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου. Οι απουσίες θα μειωθούν και όλοι ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση και σε ένα θετικό αποτέλεσμα.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Τουρλομούσης
Βοηθοί: Λουκάς, Ρέκκας



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Σιαμέλης, Παυλής, Θερριός, Λύρας Χρ. (82' Μιχαλόπουλος)Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης (70' Νικητόπουλος Β.), Διαμάντης ,Ράλλης, Λύρας Ι., Γιάνναρης Β.


Σκόρερ:  17' Κωνσταντινίδης ,53 Γιάνναρης