Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

20η αγωνιστική





ΝΙΚΗ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ




 Δεν θα περίμενε κανείς καλύτερη αντίδραση από το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα απέναντι σε τόσες δυσκολίες. Κατάφερε να ξεπεράσει σημαντικές απουσίες και να κερδίσει με 3-0 την Θύελλα Χαρακοπιού και να μείνει σε κοντινή επαφή με την κορυφή.
 Το ματς ξεκίνησε με ένα άστοχο πλασέ του Κωνσταντινίδη στο 5'. Η γενικότερη κυριαρχία της ομάδας μας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21' όταν ο Κωνσταντινίδης με ωραία ατομική ενέργεια εντός περιοχής κατάφερε να αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλό του και να πλασάρει εύστοχα ,αυτή τη φορά, στην απέναντι γωνία. Μετά το γκολ παρατηρήθηκε ένα γνωστό φαινόμενο, οι παίχτες μας επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους σκορ και οι αντίπαλοι βρήκαν πεδίο δράσης ,που χάρη σε σωστές τοποθετήσεις της άμυνας μας αλλά και σε δύο θεαματικές επεμβάσεις του Νικητόπουλου, δεν κόστισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του Κωνσταντινίδη και οι εμπνεύσεις του Κοντού έφταναν και περίσσευαν για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη με την εκτελεστική τους δυνατότητα.  Πρώτα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ύστερα από πάσα του Κοντού δεν δυσκολεύεται να γράψει το 2-0 και ύστερα ο μικρός βγαίνει στο τετ-α-τετ και πλασάρει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον τερματοφύλακα ευρισκόμενος εκτός περιοχής!
 Η νίκη της ομάδας μας ικανοποίησε άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου και έδωσε αφορμή για καλά σχόλια στους φιλάθλους μας που ζέσταναν τους παίχτες με το χειροκρότημα τους. Η νέα φουρνιά παιχτών έδειξε να βροντοφωνάζει παρών και να αξιοποιεί την ευκαιρία που της δόθηκε με τους Λύρα Ι, Λύρα Στ, Κοντό και Καραταράκη να βοηθούν τα μέγιστα και να αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Όλοι βοήθησαν τα μέγιστα και έδωσαν χαρά στο κόσμο που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των παιχτών μας.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί: Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Μάλαμας, Ντενίς , Παυλής, Θερριός (Λύρας Στ.), Λύρας Χρ.Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης (Καραταράκης), Διαμάντης (Ράλλης), Λύρας Ι.


Σκόρερ:  21',70' Κωνσταντινίδης ,88 Κοντός