Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

19η αγωνιστική




11ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΡΑΓΚΜΠΙ...




 Άφησε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς η ομάδα μας στην έδρα της Στενωσιάς. Ο τίτλος είναι ενδεικτικός για το τι θεωρείται διαιτησία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Στα αγωνιστικά η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 0-2 στο 55' νικώντας απώλειες και δυσκολίες του τοπικού ντέρμπι δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ τελειώνοντας το ματς με εννέα παίχτες.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ του Κοντού στο 16΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Κωνσταντινίδη και γρήγορα ξεπέταγμα του μικρού στην αντίπαλη περιοχή. Στο ημίωρο του αγώνα όμως ο τραυματισμός του Ηλιόπουλου απορύθμισε το συγκρότημα του Δημ  Μάλαμα. Ο παίχτης μας έβγαλε τον ώμο του σε μία άτσαλη πτώση του στον αγωνιστικό χώρο. Οι καίριες επεμβάσεις του Νικητόπουλου σε δύο καλές στημένες φάσεις των γηπεδούχων κράτησε το 0-1 μέχρι την ανάπαυλα του ματς. Η επανάληψη ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά με το πρώτο μέρος. Ωραίος συνδυασμός ανάμεσα σε Κότι και Κωνσταντινίδη και ψύχραιμο πλασέ του δεύτερου έφερε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 56' ύστερα από ασθενή και λανθασμένη απομάκρυνση του Διαμάντη. Η φάση που άλλαξε την ψυχολογία των παιχτών των δύο ομάδων ήταν αναμφίβολα η αναίτια κόκκινη που δέχτηκε ο Μιχαλόπουλος ή καλύτερα κέρδισε έξυπνα ο παίχτης της αντίπαλης ομάδας στο 60ο λεπτό. Στο 75' ήρθε να προστεθεί και η αποβολή του Κατσιγιάννη και έτσι η ομάδα μας έμεινε να αγωνίζεται με 9 παίχτες. Στο 80' ο Σεφεράσι ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
 Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και αποτελεί μια απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αποτελεί και μια ακόμα απώλεια ήθους στα πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού και οι όποιες πρωτοβουλίες περί εικονικής βελτίωσης του επιπέδου αλλά και αντιμετώπισης νοσηρών φαινομένων όπως αυτό της βίας, είναι τουλάχιστον υποκριτικές.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Στενωσιάς
Διαιτητής: Ζαρακοβίτης
Βοηθοί: Τσούκαλη, Ρέκκας



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Ηλιόπουλος ( Μιχαλόπουλος), Θερριός, Λύρας Χρ.Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης, Διαμάντης


Σκόρερ: 16'  Κοντός, 53' Κωνσταντινίδης