Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

18η αγωνιστική



ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ




 Επιστροφή στις νίκες σήμερα για την ομάδα μας που ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Καλαμάτας νικώντας την με 2-1 και επανέφερε το χαμόγελο στους φίλους της ομάδος μας. Το δυνατό ξεκίνημα με τον Καραμπάτσο με το άστοχο σουτ που επιχείρησε στο 5' λεπτό, χαροποίησε άπαντες για την αποφασιστικότητα που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.  Ο Κοντός δοκίμασε να χριστεί σκόρερ αλλά δεν τα κατάφερε στο όγδοο λεπτό. Έτσι αποφάσισε να γίνει δημιουργός όταν απο μαγική ασίστ του Ηλιόπουλου έδωσε μισό γκολ στον Καραμπάτσο που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει απ το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα μας συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο με δυνατό σουτ του Ντένις στο 20' και άλλο ένα απ τον Κοντό στο 28'. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ούτε στο 40' όταν από φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας κανένας από τους Ντένις, Κότι, Ηλιόπουλο δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το ημίχρονο έληξε με την διαφορά των δύο ομάδων να παραμένει στο από τύχη στο ένα γκολ.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσαν αφού ισοφαρίστηκαν και μπήκαν σε περιπέτειες όσον αφορά την τελική έκβαση του ματς. Η αλλαγή στρατηγικής του Δημ Μάλαμα περνώντας τον Παυλή στο κέντρο αποδείχθηκε καθοριστική. Η πίεση που επήλθε στην αντίπαλη περιοχή αποδείχθηκε καθοριστική και μοιραία έφερε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας. Ο Ηλιόπουλος μαζί με τον Κατσιγιάννη έριξαν τις προειδοποιητικές βολές στο 58' και στο 60' με σουτ και κεφαλιά που για λίγα εκατοστά δεν βρήκαν στόχο. Την λύτρωση έφερε ο Κοντός με όμορφο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από πλάγια θέση στο 75ο λεπτό.
 Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα χαροποίησε άπαντες στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού και το πολύ καλό θέαμα αλλά και η μαχητικότητα των παιχτών μας ικανοποίησε τους φιλάθλους μας. Η διοίκηση του συλλόγους θα ήθελε να ευχηθεί ολόψυχα καλή και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Καραμπάτσο Ν. που αποχώρησε τραυματίας αλλά και στον συνάδελφο τους της αντίπαλης ομάδος που αποχώρησε με τραύμα στο κεφάλι ύστερα από βίαιη σύγκρουση σε διεκδίκηση της μπάλας.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Ταβουλαρέας, Βρύωνης



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Λύρας Ι.(Γιάνναρης Β.),  Κατσιγιάννης, Ντενίς  , Παυλής,  Ηλιόπουλος, Θερριός , Καραμπάτσος ( Μιχαλόπουλος)Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης (Διαμάντης )


Σκόρερ: 14' Καραμπάτσος, 75' Κοντός - 55' Αναστασόπουλος