Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

16η αγωνιστική




ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ




 Σε ένα εύκολο απόγευμα για το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας μας εξελίχθηκε το ματς αυτής της αγωνιστικής απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Οι τιμωρημένοι επέστρεψαν και βοήθησαν σημαντικά στην αγωνιστική ανάταση του συνόλου του Δημ. Μάλαμα. Το τελικό 4-1 αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της καθολικής επικράτησης του Χανδριναϊκού στο συγκεκριμένο ματς.
 Ο Γιάνναρης έδειξε να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο και μόλις στο 5' βρέθηκε σε θέση βολής ύστερα από σέντρα του Κατσιγιάννη χωρίς να ευστοχεί στην τελική προσπάθεια. Ο Καραμπάτσος προσπάθησε με ένα μακρινό σουτ στο 15΄ και αυτός να απειλήσει. Αφού και ο Κωνσταντινίδης δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, ο Καραμπάτσος στο 27' με ωραία κίνηση και ψύχραιμο πλασέ νίκησε την άμυνα του ΑΟ Χατζή και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Κοντός έδειξε τις απειλητικές διαθέσεις του στο ματς με δυνατό σουτ που δεν βρήκε στόχο.
 Στην επανάληψη  ο "μικρός" (σσ Κοντός) της ομάδας μας , θα αποφορτίσει τους συμπαίχτες του με δύο γρήγορα γκολ στο 47΄και στο 53΄, στο πρώτο εκμεταλλευόμενος σέντρα του Κότι κάνοντας κοντινή προβολή και στο δεύτερο μαγεύοντας το γήπεδο όταν από φανταστική ασίστ του Ηλιόπουλου με γυριστό σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Κωνσταντινίδης με ψύχραιμο πλασέ στο 58' θα κάνει 4 τα τέρματα της ομάδος μας και θα βάλλει το κερασάκι στη τούρτα για την ομάδα μας. Ένα τυχερό γκολ για τους αντιπάλους δεν θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα αλλά και την καθολική επικράτηση για την ομάδα μας.
 Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν, στο οποίο ο Χανδριναϊκός έκανε το καθήκον του και πήρε τους 3 βαθμούς. Οι φίλοι της ομάδος μας ευχαριστήθηκαν με το θέαμα στο γήπεδο και οι παίχτες τους ανταπέδωσαν το ζεστό χειροκρότημα και την στήριξη με μια καλή εμφάνιση. Μετά το ματς ακολούθησε στα γραφεία του συλλόγου η κοπή της καθιερωμένης πίτας για την νέα χρονιά με τον Καραμπάτσο να είναι ο τυχερός της βραδιάς κερδίζοντας το φλουρί. Όλοι αντάλλαξαν ευχές για την χρονιά που ήρθε και επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα και η πεποίθηση ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός όταν είναι υγιής και χωρίς σκοπιμότητες μπορεί να χαρίσει όμορφες στιγμές.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Κατσάς
Βοηθοί: Παναγιωτόπουλος, Γιαννέας



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Διαμάντης (Λύρας Ι.) ,  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Γιάνναρης Β. (Ηλιόπουλος), Θερριός (Καραταράκης), Καραμπάτσος , Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης


Σκόρερ:  27' Καραμπάτσος, 47',53' Κοντός, 58' Κωνσταντινίδης - 67' Κατράνης


Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα από τις ωραίες στιγμές που ακολούθησαν στα γραφεία του συλλόγου στην κοπή της Βασιλόπιτας για την νέα χρονιά ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ.