Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

15η αγωνιστική



Επιστροφή στις Νίκες




 Η ομάδα μας χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο την νίκη που θα την έφερνε στον δρόμο των επιτυχιών και πάλι. Κόντρα σε μία καλή ομάδα αλλά και στις απουσίες του τραυματία Παυλή αλλά και τιμωρημένων (Καραμπάτσου και Κωνσταντινίδη) κατάφερε να σημειώσει μια πολύτιμη νίκη με 2-0 και να πάρει τους 3βαθμούς.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γιάνναρη να αστοχεί μόλις στο 5' χάνοντας μία κλασσική ευκαιρία. Στο 15ο λεπτό, Κοντός και Ηλιόπουλος θα κρύψουν την μπάλα με τον πρώτο να μην τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στην τελική προσπάθεια. Ο "μικρός" είχε κέφια και 2 άτυχοι αντίπαλοι ζαλίστηκαν απ τις εμπνεύσεις του που όμως δεν κατέληξαν σε γκολ. Ένα μαγικό τρίγωνο απο Νικητόπουλο-Ηλιόπουλο-Κότι θα τροφοδοτήσει το Γιάνναρη με τον τελευταίο να μην βρίσκει δίχτυα. Το ημίχρονο θα κλείσει με μια φανταστική εκτίναξη του Νικητόπουλου στο 35΄ που κράτησε το 0 στην εστία της ομάδας μας.
 Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο όμορφο αφού εκτός από καλό ποδόσφαιρο σημειώθηκαν και τα πολυπόθητα γκολ. Τα καλά μαντάτα στο ημίχρονο για την μέχρι τότε συντριβή της Κορώνης έδωσαν έξτρα κίνητρο όπως φάνηκε. Ο Κοντός σήμερα ήταν σε φανταστική μέρα και φρόντιζε να το αποδεικνύει  σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Σε μία από αυτές στο 57' φροντίζοντας να ξεπεράσει με χαρακτηριστική ευκολία τους προσωπικούς του αντιπάλους σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής. Στην συνέχεια, ο Κότι δεν καταφέρνει να βρει στόχο στη σέντρα που έκανε. Η φάση που σημάδεψε την έκβαση του ματς έγινε στο 65' όταν ο τερματοφυλακάς μας απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην θέση του στην κατηγορία -τουλάχιστον-, αποκρούοντας την εξ επαφής κεφαλιά του αντιπάλου και επανέφερε τις καρδιές όλων στη θέση τους. Στο σημείο αυτό ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους Θερριός και Ηλιόπουλος και κέρδισαν όλες τις μάχες στο κέντρο εμπνέοντας σιγουριά μαζί με τον Κατσιγιάννη που κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχίες. Σωτήριος για την άμυνάς μας θα είναι και ο Λύρας που σώζει την εστία της ομάδος μας από βέβαιη παρατήρηση. Τέλος το ματς θα κλείσει με τον Κότι να κεραυνοβολεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα και απ την γωνία της μεγάλης περιοχής να στέλνει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του.
 Το ματς αυτό έφερε την ομάδα μας στην θέση του νικητή και χαροποίησε τον κόσμο που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Η στήριξη μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ήταν αξιοζήλευτη και τρανή απόδειξη του καλού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος Π



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Διαμάντης ,  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Λύρας Χ., Γιάνναρης Β. (Μάλαμας), Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός (Καραταράκης), Κότι, Νικητόπουλος Β. (Μιχαλόπουλος)


Σκόρερ:  57' Κοντός, 86' Κότι