Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

14η Αγωνιστική








ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΣΕ 2ο ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ




 Δεύτερη σερί ήττα υπέστη η ομάδα μας στο εκτός έδρας ματς με τον Παπαφλέσσα Χώρας. Η συνέχεια των κακών εμφανίσεων έφερε μάλλον φυσιολογικά αυτό το 2-0 απέναντι σε μια ομάδα που υπολείπεται σε ποιότητα και ταλέντο που έδειξε όμως να θέλει περισσότερο το ματς.
 Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με το Κότι να αστοχεί στο τετ-α-τετ και να σπαταλά μια καλή ευκαιρία. Λίγο πριν το πρώτο τέταρτο η κεφαλιά του αφύλακτου Κατσιγιάννη ύστερα από κόρνερ του Κότι πέρασε μόλις άουτ. Και ενώ οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ακίνδυνοι και υπνωτισμένοι οδηγώντας το ματς στη δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα την λύση έδωσε ο διαιτητής. Κατάφερε να φανταστεί ανατροπή και να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα με τους γηπεδούχους να ευστοχούν και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε μια άγρια ποδοσφαιρική ομορφιά με συνεχείς εναλλαγές με φάσεις μπροστά απ τις δύο εστίες. Το γκολ που σημειώθηκε στο 65' με όμορφο σουτ εκτός περιοχής από τους γηπεδούχους αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας για την έκβαση του τελικού σκορ. Κάποιες φάσεις που δημιούργησαν οι παίχτες μας δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν στο γκολ που θα τους έβαζε στην διεκδίκηση βαθμού ή βαθμών.
 Το παιχνίδι ανήκει πλέον στην ιστορία. Μελετώντας όμως τα αίτια αυτών των δύο απανωτών άσχημων αποτελεσμάτων αλλά και αρκετών κακών εμφανίσεων που καμουφλαρίστηκαν με καλά αποτελέσματα θα μπορέσουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να βρουν την λύση που χρειάζεται ώστε η ομάδα να επανέλθει σε εμφανίσεις αντάξιες της αξίας του ποδοσφαιρικού δυναμικού που διαθέτει. Ο κόσμος στηρίζει και στα δύσκολα τους ποδοσφαιριστές μας υπενθυμίζοντας τους πως παραμένει το παιχνίδι μια διασκέδαση και θα πρέπει να χαίρονται όλοι που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Τέλος στην μεγάλη οικογένεια θα καλωσορίσουμε τους Νικητόπουλο Β. και Γιάνναρη Β. που μετά την ολοκλήρωση της φοιτητικής τους δραστηριότητας επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση με τα χρώματα της ομάδας μας!




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Χώρας
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί: Γιαννέτσος, Ζαχαράκης



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π. , Κατσιγιάννης, Ντενίς,Διαμάντης (Λύρας Ι.), Παυλής, Κοντός (Νικητόπουλος Β.), Θερριός, Ηλιόπουλος, Λύρας X. , Γιάνναρης (Μιχαλόπουλος)




Σκόρερ:   Μπαχούμας 42' (πεν), Διαμαντόπουλος 65'