Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

13η αγωνιστική








ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ




 Σε ένα ματς με απουσίες (Κατσιγιάννης, Κοντός), παίχτες τραυματίες (Διαμάντης, Κότι) απέναντι σε ένα ψυχωμένο αντίπαλο και αντιμετωπίζοντας έναν αψυχολόγητο διαιτητή η ομάδα μας αποδίδοντας τραγικό ποδόσφαιρο έχασε 1-2 απ την ουραγό ομάδα του Π.Α.Ο. Καλλιθέας.
 Το ματς ξεκίνησε λίγο καθυστερημένα λόγω του λεπτολόγου διαιτητή που ήθελε να αποδείξει την παρουσία του στα υψηλά κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ (σε ένα παράλληλο σύμπαν) με τις δύο ομάδες να ξεκινούν νευρικά το ματς. Η Καλλιθέα αντιμετώπιζε το ματς όπως όλα τα τελευταία της σαν ματς ζωής και θανάτου αντιθέτως με τους παίχτες της ομάδας μας που φανερά υποτίμησαν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι γινόντουσαν απειλητικοί αλλά τίποτα δεν ταρακουνούσε απ το λήθαργο το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα. Οι απουσίες αντί να πεισμώσουν τους παίχτες μας, κατάφεραν να τους αμφισβητήσουν την ανωτερότητα τους που έμεινε στα χαρτιά και δεν έκανε ποτέ την εμφάνιση της στο γήπεδο. Το οποίο έγερνε προς την εστία του Νικητόπουλου απειλητικά ,ο οποίος μάταια προσπαθούσε να τους αφυπνίσει με τις φωνές του. Σε μια ανύποπτη στιγμή ο αντίπαλο αμυντικός εξύβρισε τον επιθετικό μας Καραμπάτσο και ο διαιτητής τους απέβαλε και τους δύο πιθανολογώντας ότι και ο παίχτης μας κάτι θα έκανε. Κανονική χαρτομαντεία. Η κακή ψυχολογία έγινε κάκιστη και η αγωνιστική ψυχραιμία για την διαχείριση του ματς που χρειαζόταν δεν μπορούσε να έρθει όσο και να φώναζε ο προπονητής απ τον πάγκο.
 Στην επανάληψη όλοι πίστεψαν ότι θα δουν ένα απ τα καλά δεύτερα ημίχρονα που μας έχει συνηθίσει η ομάδα μας. Μάλλον έμειναν όλοι με την ελπίδα. Ένα γκολ των φιλοξενουμένων από κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του στόπερ τους αφύπνισε προς στιγμή την ομάδα μας. Η οποία ισοφάρισε με ένα τυχερό γκολ συνεχίζοντας την κακοποίηση του αθλήματος. Το γκολ όμως έδειξε ότι υπήρχαν τα ψυχικά αποθέματα έστω και έτσι να γίνει η ανατροπή. Η κεφαλιά του Παυλή που πέρασε μόλις άουτ ήταν μια καθοριστική ευκαιρία που χάθηκε. Η αγωνιστική ενεργοποίηση έστω και για λίγα λεπτά του Δημ. Μάλαμα δείχνει την απόγνωση για βοήθεια που έδειχνε η ομάδα μας. Και πάλι ο ΠΑΟ Καλλιθέας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος του ματς. Κάποιες σέντρες και κάποια ανούσια γεμίσματα ήταν οι επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας μας για την ισοφάριση.
 Η οποία δεν ήρθε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Οι 2 ακόμα αποβολές που ακολούθησαν είναι ακόμα ένα δείγμα των διαιτητικών λαθών του συγκεκριμένου ματς.  Τα οποία δεν θα πρέπει να αποτελέσουν το άλλοθι κανενός για την κακή κατάσταση ενός ποιοτικού ρόστερ παιχτών αλλά θα πρέπει να ανησυχήσουν για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια κακή εμφάνιση δεν θα πρέπει να αμαυρώσει την καλή εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που την έχει φέρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αντιθέτως θα πρέπει να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν ότι οι αυτοκαταστροφικές διαθέσεις τους θα πρέπει να είναι μια πολύ κακή παρένθεση. Ο κόσμος  στήριξε όπως κάνει πάντα την ομάδα μας και θα είναι μαζί της και στις άσχημες στιγμές της σαν την σημερινή. Η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα ήθελα να ευχηθεί καλή πρωτοχρονιά και υγεία σε όλους.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σερεμέτης
Βοηθοί: Αδαμόπουλος, Τρουπάκης



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος , Μιχαλόπουλος(66. Μάλαμας), Καραταράκης, Μάλαμας, Ντενίς(80Λυρας Γ.) , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Ηλιόπουλος, Λύρας X. , Κωνσταντινίδης

Π.Α.Ο. Καλλιθέας :  Δημητρακόπουλος,Νταιφώτης, Λέκκας Παν,Σαρδέλης Αν.(46’ Ραλλης), Σαρδέλης Στ.(55’Λυμπερόπουλος), Σαρδελης Νικ.(70’ Κοντογόνης),Σόφτης,Λέκκας Θεοδ.,Λίγγρης, Κατσίβας,Τάφα



Σκόρερ:   Ηλιόπουλος - Νταϊφώτης, Σαρδέλης Ν.