Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

12η αγωνιστική







ΠΕΤΑΞΕ 2 ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ




 Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. κατάφερε στο τέλος του ημιχρόνου να διασώσει ένα βαθμό μένοντας στο 2-2 και να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο ομάδα του Ακρίτα Κορώνης. Το ματς απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο και σε μία καυτή έδρα θα μπορούσε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αν η τύχη και η ευστοχία δεν γυρνούσαν την πλάτη στο συγκρότημα του Δημ Μάλαμα.
 Μόλις στο 1ο λεπτό ο νεαρός εξτρέμ Κοντός αστόχησε στο πλασέ του και έδειξε τις διαθέσεις της ομάδας μας στο παιχνίδι. Στο 3ο λεπτό ήταν σειρά του διαιτητή να δείξει τις διαθέσεις του. Επινόησε πέναλτι και έβαλε ουσιαστικά μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ανάληψης. Ο Καραμπάτσος ανέλαβε δράση και έδειξε ότι μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε πιθανό τρόπο ισοφαρίζοντας για την ομάδα μας. Μια καλή απόκρουση του Νικητόπουλου μπορεί να αντιπαρατεθεί σαν ευκαιρία των γηπεδούχων απέναντι στον επιθετικό μονόλογο της ομάδος μας. Ο εξαιρετικός Κωνσταντινίδης σε ένα ακόμη ματς δημιουργούσε όμως ο Κοντός αποδείχθηκε μοιραίος σε κάποιες φάσεις που δεν είχε ανάλογα τελειώματα των επινοήσεων του.
 Η επανάληψη ξεκίνησε με την μοίρα να παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στον τερματοφύλακα μας που δέχτηκε ένα γκολ από λάθος εκτίμηση καθώς το αδύναμο σουτ των αντιπάλων γλίστρησε μέσα απ τα χέρια του και αναπαύτηκε στο βάθος της εστίας της ομάδος μας. Εκεί οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν αλλά ο Νικητόπουλος ήταν αποφασισμένος να μην κάνει άλλα δώρα. Ο Παυλής ήταν εκεί φύλακας άγγελος όταν χρειάστηκε αποκρούοντας πάνω στην γραμμή σίγουρο γκολ. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου με τους Καραμπάτσο και Ηλιόπουλο να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους και να συνεργάζονται άψογα παρέσυραν και τους συμπαίχτες τους σε καλούς συνδυασμούς και ωραίες ευκαιρίες για γκολ. Ο Ηλιόπουλος θα φέρει τη λύτρωση στο 92' ύστερα από ασίστ του Καραμπάτσου που είχε προλάβει να πάρει την ταυτότητα των 2 προσωπικών του αντιπάλων. Στο 94' λίγο έλειψε να γίνει επική ανατροπή όταν ο Ντένις πέρασε 3 παίχτες και πάσαρε στην περιοχή με τον αμυντικό να απομακρύνει παίρνοντας την μπουκιά απ το στόμα Καραμπάτσου και Ηλιόπουλου που καιροφυλακτούσαν.
 Συνεπώς, η ομάδα μας έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας έχοντας στο μυαλό της την μεγάλη ευκαιρία που έχασε να αποδράσει και με τους τρεις σε μία δύσκολη έδρα. Πάγια τακτική του συλλόγου είναι να μην χάνει το στόχο του που είναι το παιχνίδι, η προαγωγή του ερασιτεχνικού αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθε όσο και αν κάποιοι με τις αποφάσεις τους και τις πράξεις τους μας ωθούν στο δικό τους βούρκο. ΔΕΝ θα μας δουν εκεί. Ευχή όλων οι τραυματίες να επανέλθουν γρήγορα και η ομάδα μας να συνεχίσει να απολαμβάνει τα παιχνίδια και να χαρίζει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους μας. Η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού θα ήθελε να ευχηθεί σε όλο το κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Μεσσήνης
Διαιτητής: Nικολόπουλος
Βοηθοί: Βρυώνης, Γιαννέας



Συνθέσεις


Ολυμπιακός Ανάλυψης:  Λύσαρης, Σαραντόπουλος, Κατσιβαρδέας, Ανδρεάδης, Γεωργακόπουλος, Ανδρεάδης Δ., Ξυνός, Βουδούρης, Κουτσοπέτρος, Σαραντόπουλος, Παναγιωτόπουλος


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος , Διαμάντης (Μιχαλόπουλος),  Κατσιγιάννης (Καραταράκης, Μάλαμας), Ντενίς , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Ηλιόπουλος, Λύρας X. , Κοντός, Κωνσταντινίδης



Σκόρερ:  3' (πεν) Βουδούρης,49' Σαραντόπουλος - 14' Καραμπάτσος, 92' Ηλιόπουλος