Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

8η αγωνιστική








ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ




 Μια μεγάλη εντός έδρας νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας κόντρα στον μαχητικό Ηρακλή Καλαμάτας. Απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία, κατάφερε να διατηρήσει το απόρθητο της έδρας της.
 Το ματς ξεκίνησε ιδανικά με τον  Καραμπάτσο στο 10' να βρίσκει δίχτυα από κοντά και να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Και εκεί που όλοι περίμεναν ένα εύκολο απόγευμα αφού ο Χανδριναϊκός κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να αποφορτίζεται ψυχολογικά,τελικά διαψεύστηκαν. Η ομάδα μας οπισθοχώρησε, είχε ανούσια κατοχή και δεχόταν πίεση που η άμυνα-μπετόν που έχει δημιουργηθεί φέτος κατάφερνε να αναχαιτίσει. Ένα λάθος όμως του πάντα θετικού αρχηγού της ομάδας, έφερε την ισοφάριση από πέναλτι που παραχώρησε ο ίδιος. Το ημίχρονο έκλεισε με αρκετό προβληματισμό διάχυτο στους φιλάθλους και το σκόρ ισόπαλο.
 Στην επανάληψη όμως τα μάτια όλων γυάλιζαν και έδειχναν έτοιμοι για την επικράτηση. Οι προσπάθειες για γκολ πολλές αλλά οι λάθος τελικές επιλογές δεν το έφερναν. Καραμπάτσος και Κοντός βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησαν. Η είσοδος του ανέτοιμου και τραυματία Κωνσταντινίδη έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα μας. Από τα πόδια του οποίου δημιουργήθηκαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για τους αντιπάλους που είχαν αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Ο Ηλιόπουλος έδωσε την λύση στο 80' καθώς σημείωσε ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του αντίπαλου γκολκίπερ. Ο Καραμπάτσος πέτυχε ένα απ τα τυχερά γκολ της καριέρας του στο 83' και εδραίωσε την νίκη.
 Έτσι χωρίς να εντυπωσιάσει το σύνολο του Δημ. Μάλαμα κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι φίλαθλοι σίγουρα απόλαυσαν τον αέρα σιγουριάς που φέρνει η φετινή ομάδα αλλά και αρκετά ταλαντούχα παιδιά που αποτελούν το κορμό της. Το επόμενο ματς είναι ξεχωριστής σημασίας καθώς ο Χανδριναϊκός υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου στο τοπικό ντέρμπι με την βαθμολογική τους απόσταση να είναι μόλις στον 1βαθμό. Ραντεβού στο κάστρο της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική....




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Ζαρακοβίτης
Βοηθοί: Τσούκαλη, Ξηροκώστας


Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης (Λύρας),  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός , Κότι, Μιχαλόπουλος ( Κωνσταντινίδης)

Ηρακλής Καλαμάτας:  Μαρής, Κατσαρός, Γαλλίτης, Μαυροειδάκος, Λίγκρης, Βλαχάκης, Κουτσαντώνης, Παπακωνσταντίνου (Κατσαρός), Κώτσης (Μιχαλόπουλος), Πιτσίλης, Παπαδέας (Φικούρας)

Σκόρερ: 10',83' Καραμπάτσος, 80' Ηλιόπουλος - 41' Πιτσίλης (πεν)