Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

7η αγωνιστική







ΕΦΕΡΕ ΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ




 Σε μια δύσκολη έδρα δοκιμάστηκε η ομάδα μας αυτή την αγωνιστική. Μικρό γήπεδο, ένθερμοι οπαδοί και δυνατές μονομαχίες συνθέτουν τους παράγοντες δυσκολίας αυτού του ματς. Οι δυσκολίες δεν θα ήταν δυνατόν να σταθούν εμπόδιο για το πολύ καλά προετοιμασμένο σύνολο του Δ. Μάλαμα και ξεπεράστηκαν εύκολα με 0-2.
 Ο Καραμπάτσος Ν. ξεκίνησε ορεξάτος το ματς και με ασίστ του βοήθησε τον Κοντό να χριστεί σκόρερ και να βάλλει σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Ο ίδιος παίχτης στο 15 αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έφτασε σε πλεονεκτική θέση για γκολ ανατράπηκε εκτός περιοχής με λανθασμένο μη καταλογισμό φάουλ στην φάση αυτή. Το κανόνι του Χανδριναϊκού φέτος έχει βάλλει σκοπό να μας αποδείξει ότι είναι και πολύ καλός δημιουργός για τους συμπαίχτες του. Με μια καλή κούρσα από δεξιά τροφοδότησε τον Κοντό και αυτός τον Κωνσταντινίδη με τον έμπειρο επιθετικό της ομάδας μας να μην αστοχεί. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Ηλιόπουλο και Κωνσταντινίδη να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ αλλά και το Παυλή να σώζει σίγουρο γκολ με ηρωικό τάκλιν επάνω στην γραμμή.
 Το δεύτερο μέρος επικεντρώθηκε στο ανούσιο επιθετικά παιχνίδι των γηπεδούχων  με πολλές σέντρες η οποίες σταματούσαν επάνω στο ανθρώπινο τοίχος που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας μπροστά από την εστία του Νικητόπουλου με τα πολύ ψηλά παιδιά που στελεχώνουν την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Ο Κοντός και ο Καραμπάτσος έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ για την ομάδα μας. Στα θετικά για την ομάδα μας η επανεμφάνιση έστω και για λίγα λεπτά του προπονητή μας κ Δημητρίου Μάλαμα.
 Έτσι η ομάδα μας πέτυχε μια επαγγελματική νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπου πολλές ομάδες θα στραβοπατούσαν. Ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα ευχαριστήθηκε μια καλή εμφάνιση και οι αντίπαλοι καθώς και οι όμορφες παρουσίες στις εξέδρες αποδέχτηκαν την ανωτερότητα της ομάδας μας. Τέλος η ομάδα μας  σκαρφάλωσε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ακρίτα Κορωνης.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Κορώνης
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Αδαμόπουλος, Γιαννέτσος


Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  ΝικητόπουλοςΛύρας  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Μάλαμας ( Ηλιόπουλος), Κοντός (Καραταράκης), Κότι, Κωνσταντινίδης (90' Μιχαλόπουλος)




Σκόρερ: 8' Κοντός, 26' Κωνσταντινίδης