Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

5η αγωνιστική





ΤΗ "ΔΟΞΑΣΕ" 2 ΦΟΡΕΣ



 Η ομάδα μας συνήλθε γρήγορα απ την ήττα στο απόρθητο κάστρο της απ τον Ακρίτα Κορώνης και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά στην Καλαμάτα της τοπικής Δόξας με 1-2 δείχνοντας το απαραίτητο σθένος για ομάδα πρωταθλητισμού.
 Ο Καραμπάτσος σπατάλησε την υπέροχη κάθετη πάσα του Ηλιόπουλου αλλά και την δική του καταπληκτική ενέργεια μέχρι το τελείωμα της φάσης αλλά το καμπανάκι ήχησε στους παίκτες των αντιπάλων μόλις στο 5ο λεπτό. Ο ίδιος παίχτης απείλησε στο 15' αλλά ο Κότι δεν αστόχησε και στο 20' έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Ο Ντένις με καρφωτή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας. Και εκεί που φαινόντουσαν όλα να πηγαίνουν καλά στο ματς, ήρθε η ακατανόητη αποβολή του αμυντικού της ομάδας μας Διαμάντη στο 30' για αδικαιολόγητη συμπεριφορά ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα, μια πραγματικά κακή παρένθεση στην πολύ καλή παρουσία του νεαρού αμυντικού μας στα γήπεδα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν αλλά και πάλι η ομάδα μας είχε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότι να αστοχεί στο 60' σε τετ-α-τετ και τον Καραμπάτσο να μην βρίσκει δίχτυα στο 70', πράγμα ασυνήθιστο για το μεγάλο κανόνι της Β τοπικής. Προς το τέλος του ματς οι γηπεδούχοι μείωσαν χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω.
 Το παιχνίδι αυτό ήταν μια απόδειξη απ την ομάδα μας ότι υπερέχει αγωνιστικά και μόνο η κακοτυχία και η έλλειψη υπομονής μπορούν να τις στοιχίσουν βαθμούς. Το μεγάλο διπλό απέναντι σε μια δύσκολη έδρα αποτελεί παρελθόν και ανάμνηση στους ηρωικούς φιλάθλους που ενθάρρυναν τους ποδοσφαιριστές μας για ένα ακόμα ματς. Όλοι τώρα στρέφουν τη προσοχή τους για το ματς απέναντι στον Α.Ο. Στενωσιάς που εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατός φέτος και το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί: Λουκάς, Γιαννέτσος


Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Κατσιγιάννης, Ντενίς, Παυλής, Καραμπάτσος Ν. (85' Ράλλης), Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός , Κότι, Μιχαλόπουλος (90' Λύρας)



Σκόρερ: Κοτι 20', Ντένις 25' -  80'