Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

















 Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. διοργάνωσε και φέτος την λαμπαδηδρομία για την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και έγινε το σκαλοπάτι για να περνά η φλόγα απ την Μεσσηνία. Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας παρέλαβαν τη φλόγα απ το Ξυλόκαστρο και την μετέφεραν μέχρι τα σύνορα του νομού μας. Εκεί την παρέλαβαν ποδηλάτες και την μετέφεραν μέχρι το Ασπρόχωμα,λίγο έξω απ την Καλαμάτα. Τη σκυτάλη πήραν μέλη της ομάδας, του αγωνιστικού και του διοικητικού τμήματος, φίλοι και συγχωριανοί που με χαρά συμμετείχαν σ αυτή τη προσπάθεια. Η φλόγα κόσμησε και συντρόφευσε την πλατεία του χωριού όπου την συνόδευσαν στο σταθμό διανυκτέρευσης της, 4 νέα παιδιά των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας. Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή και το πλήθος των τοπικών αρχόντων που τίμησαν την εκδήλωση όπως ο Δήμαρχος Νέστορος-Πύλου κ Καφαντάρης,ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ Σταθόπουλος και άλλοι τοπικοί άρχοντες, έμειναν ικανοποιημένοι απ την πρωτοβουλία του Χανδριναϊκού Π.Σ. να διοργανώσει για 2η συνεχή χρονιά μια εκδήλωση ήθους.
 Στις ομιλίες που ακολούθησαν ο κόσμος δέχτηκε τις συμβουλές των αρμοδίων ιατρών για την εθελοντική αιμοδοσία. Οι τοπικοί άρχοντες στη συνέχεια ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και συνεχάρησαν τους υπεύθυνους της ομάδας για την εξαιρετική διοργάνωση. Η ωραία βραδιά συνεχίστηκε με μπουφέ που οργάνωσε και ετοίμασε ο Σύλλογος Γυναικών Χιλιοχωρίων και συνέχισε έμπρακτα να στηρίζει τις πρωτοβουλίες της ομάδας. Τέλος το χορευτικό του Συλλόγου έδωσε μια παράσταση μπροστά στο πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για αυτή την όμορφη βραδιά.
 Η ομάδα απ την επόμενη κιόλας ημέρα έδειξε έμπρακτα ότι πιστεύει στις προσπάθειες της και στις 23 Σεπτεμβρίου διοργάνωσε αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Για ακόμα μια χρονιά η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναιϊκού δείχνει ότι όσο το επιτρέπει το ερασιτεχνικό πνεύμα της ομάδας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων, δεν αποτελεί μια στείρα προσπάθεια "ποδοσφαιρικού πρωταθλητισμού" ΑΛΛΑ μια προσπάθεια "ευ αγωνίζεσθαι" με  γνώμονα τις αθλητικές και πολιτιστικές αρετές. Η στήριξη του κόσμου πάντα θα είναι η κινητήρια δύναμη για την συνέχεια αυτής της προσπάθειας.