Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικές αναμετρήσεις


Προετοιμασία-Φιλικά

 Η ομάδα μας συνεχίζει με πίστη και προσήλωση στο στόχο την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με ικανοποιητική συμμετοχή από όλους τους παίχτες και προπονητής και διοίκηση τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την σωστή ανταπόκριση όλων.
 Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικές αναμετρήσεις. Την Τετάρτη 12/09 ο Χανδριναϊκός Π.Σ. αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Ασπροχώματος. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν 2-2 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ιδιαιτέρως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά στην επανάληψη με 2 τέρματα του πρώτου της σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα Καραμπάτσου Ν. ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Η εμφάνιση σε ένα δυνατό τεστ όπως αυτό έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν:
Νικητόπουλος Π., Παυλής, Κατσιγιάννης, Μιχαλόπουλος, Κότη, Ντένις, Διαμάντης, Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός, Καραμπάτσος
Αλλαγές:
Κωνσταντινίδης, Λύρας Ι., Λύρας Σ., Καρανταράκης, Λύρας Χ, Κολοκάθης Παν., Κολοκάθης Παρ.

Την Κυριακή 16/09 η ομάδα μας αγωνίστηκε στο Πεταλίδι με την ομώνυμη ομάδα πραγματοποιώντας μια εξίσου καλή εμφάνιση με μία ομάδα που θα αγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία. Στο πρώτο μισάωρο δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι το κοινό απορούσε για το ποια ομάδα θα παίξει στην Α τοπική. Το ημίχρονο όμως έκλεισε κάπως άτυχα για την ομάδα μας καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Παρά τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και την απορύθμιση που αυτές συνήθως προκαλούν, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με σκόρερ τους Κοντό και Κατσιγιάννη.  


Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν:
Νικητόπουλος Π., Παυλής, Κατσιγιάννης, Μιχαλόπουλος, Κότη, Ντένις, Διαμάντης, Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός,  Κωνσταντινίδης
Αλλαγές:
Λύρας Ι., Λύρας Σ., Καρανταράκης, Λύρας Χ, Κολοκάθης Παν., Κολοκάθης Παρ.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στον μαραθώνιο του εφετινού πρωταθλήματος. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις. Όλη η οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. στηρίζει τις προσπάθειες του αγωνιστικού τμήματος.