Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικά Προετοιμασίας

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία και πιστοποίησε την πολύ καλή δουλεία που γίνεται απ τον κ Δημήτρη Μάλαμα. Αντιμετωπίζοντας την αισθητά ενισχυμένη ομάδα του Α.Ο. Καλλιθέας είχε σε γενικές γραμμές καλή παρουσία. Τα μετεγγραφικά αποκτήματα δείχνουν να ενσωματώνονται στο πολύ καλό σύνολο παιχτών που προ υπήρχε στην ομάδα μας.
 Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και δεν δέχτηκε πίεση. Απείλησε με τον Καραμπάτσο Ν. να σουτάρει στο 20' ελάχιστα άουτ και τον Κωνσταντινίδη Ι. να τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας λίγα λεπτά αργότερα. Σωτήρια επέμβαση πραγματοποίησε ο Νικητόπουλος Π. σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και να παραχωρεί το κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας εμφανίστηκε χωρίς αλλαγές για λίγα λεπτά και συνέχισε στον ίδιο πολύ καλό ρυθμό. Η κούραση της προετοιμασίας και οι απαραίτητες επέβαλλαν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και αυτό αποδιοργάνωσε την απόδοση της ομάδας μας. Ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα οδήγησε στην ήττα την ομάδα μας χωρίς να προβληματίζει αυτή η ήττα σε ένα φιλικό ματς με θετικό πρόσημο εντυπώσεων για την ομάδα μας.
 Ο μοναδικός απών για την ομάδα μας ήταν ο Σ. Ηλιόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το επόμενο φιλικό τεστ είναι με την ομάδα του Ασπροχώματος την Τετάρτη εκτός έδρας. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντονότερους ρυθμούς ώστε να είναι άπαντες πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν:
Νικητόπουλος Π., Παυλής, Κατσιγιάννης, Μιχαλόπουλος, Κότη, Ντένις, Διαμάντης, Θερριός, Κωνσταντινίδης, Κοντός, Καραμπάτσος
Αλλαγές:
Λύρας Ι., Λύρας Σ., Καρανταράκης, Λύρας Χ, Κολοκάθης Παν., Κολοκάθης Παρ.,