Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μεταγραφές



ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ




 Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πραγματοποιήθηκαν 2 πολύ σημαντικές προσθήκες στο υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Στην μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. ανήκουν ο Στέλιος Ηλιόπουλος και ο Διονύσης Κατσιγιάννης.Πρόκειται για δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές με χρόνια εμπειρίας στο τοπικό ποδόσφαιρο και με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους.
 Ο κ Ηλιόπουλος είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα μας (για έναν χρόνο) στον οποίο πιστοποίησε το πολύ καλό όνομα που τον συνοδεύει. Κατάγεται από την Στενωσιά αλλά όλα του τα ποδοσφαιρικά βήματα τα έχει κάνει στον Α.Ο. Μεθώνης στον οποίο είχε βασικότατο ρόλο σε Α και Β τοπικό. Αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ και αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, με τον πολύ καλό χαρακτήρα του να αποτελεί ένα ακόμα προτέρημα.




 Ο κ Κατσιγιάννης έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. Τσικλητήρα, στον Α.Ο. Μεθώνης και στον Απόλλων Πεταλιδίου. Πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μέχρι και στην Δ εθνική αποκτώντας πλούσιες εμπειρίες. Αγωνίζεται σαν αμυντικός ή σαν πλάγιος χαφ. Τον διακρίνει η δύναμη, το πάθος στον αγωνιστικό χώρο, τα πολύ καλά στημένα που εκτελεί και ο πολύ καλός του χαρακτήρας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.