Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

συντήρηση-καθαρισμός πλατανιών

 Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. . Η συντήρηση και ο καθαρισμός χώρων όπως το 5χ5 και των πλατανιών μετά τα παράπονα γονιών και νέων παιδιών για την τραγική τους κατάσταση κρίθηκε επιβεβλημένη.
 Έτσι στήθηκε μια "επιχείρηση" καθαρισμού και επαναφοράς σε αξιοπρεπή κατάσταση αυτών των χώρων. Μην ξεχνάμε ότι στα σημεία αυτά αθλούνται και παίζουν τα παιδιά και το μέλλον αυτού του τόπου και δεν είναι καλό να παραλαμβάνουν από εμάς, έναν τόσο όμορφο αλλά ατημέλητο χώρο που θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους και τη σωματική ακεραιότητα τους. Εκτός απ τους απαραίτητους καθαρισμούς, με πρωτοβουλία τη ομάδας και του αγροτικού συλλόγου Χανδρινού αγοράστηκαν δύο κούνιες για την παιδική χαρά καθώς και επιδιορθώθηκαν μερικές μη λειτουργικές από τις παλαιότερες.
 Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα με την πρόοδο των εργασιών. Ξεχωριστά θα ευχαριστήσουμε τον υδραυλικό του δήμου που, παρά την πάροδο του ωραρίου εργασίας του, μας βοήθησε σημαντικά στο καθαρισμό των λιμνών εντός του χώρου. Ευχή όλων είναι η αξιοπρεπής εικόνα των χώρων όλο το χρόνο ώστε " τα παιδιά μας" να απολαμβάνουν ωραίες στιγμές, άθλησης και ΄΄οχι μόνο, μακρυά από άσχημες, ανώφελες και κακές συνήθειες.