Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

26η αγωνιστική

Αντίο με ήττα στην σεζόν 2011-12


  Ο Χανδριναϊκός ηττήθηκε στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν απ την ομάδα της Α.Ε. Λογγά που καιγόταν για τους 3βαθμούς της νίκης που θα σιγούρευαν την παραμονή της. Ο προπονητής Δημ Μάλαμας έδωσε τις ευκαιρίες στους αθλητές με μικρούς χρόνους συμμετοχής και παρεταξε την ομάδα με σοβαρότητα για να αντιμετωπίσει το ματς.
 Η ομάδα μας πίεσε αρκετά και ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του Σεφεράσι που κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Αν και η ομάδα μας δημιουργούσε ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάει με θετικό πρόσημο στα αποδυτήρια καθώς δέχτηκε ένα γκολ από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γελαδά το οποίο δεν κατάφερε να αποσοβήσει ο "υπηρεσιακός" Μιχαλόπουλος. Στην επανάληψη η ομάδα μας ευχαριστήθηκε το ματς και πραγματοποίησε όλες τις αλλαγές της. Δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα και αποχαιρέτησε την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος με ακόμα μία ανώδυνη ήττα.
 Το επόμενο εντός έδρας ματς θα είναι με την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο. Μαντά που κάθε χρόνο γίνεται την ημέρα της Μ.Παρασκευής. Φέτος ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω της συμπλήρωσης 30χρώνων ζωής του σωματείου μας. Με αυτό τον αγώνα θεσμό θα κλείσει και άτυπα η σεζόν. Σας περιμένουμε όλους εκεί.....




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Λογγάς
Διαιτητής: Σακκάς
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Τσοπανάκης



Συνθέσεις


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Μιχαλόπουλος , Τσακαλάκος ( Κολοκάθης), Θερριός Λ., Λύρας, Διαμάντης, Κοντός , Καραμπάτσος Ν. (Ράλλης) , Παυλής, Σεφεράσι, Κωνσταντινίδης, Στραβάκος (Θερριός Κ.)