Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

18η αγωνιστική


Δίκαιη Μοιρασιά....






  Σ' ένα μοιρασμένο παιχνίδι από πλευράς ευκαιριών και ισορροπίας, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απ την ισοπαλία και το 0-0. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει και να ανέβει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Αν και πάλεψε το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα δεν κατάφερε να σκοράρει..
 Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα μας να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα των φιλοξενουμένων να περιορίζεται σε αναγνωριστικό παιχνίδι. Ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αρκετά. Η ομάδα μας έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Σεφεράσι τροφοδότησε τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Η Δόξα πίεσε με κάποια σουτ που ο πολύ καλός Σιαμέλης εξουδετέρωσε με άνεση και αναπλήρωσε το σημαντικό κενό του τραυματία Νικητόπουλου. Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας πίεσε και σημείωσε ένα τέρμα που σωστά καταλογήστηκε ως οφσάιντ. Μετά απ αυτό το σημείο η ομάδα μας πίεσε για να πάρει την νίκη αλλά δεν στάθηκε τυχερή καθώς η μαζική άμυνα των φιλοξενουμένων ήταν αποτελεσματική.
 Το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα έχασε μία ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Επίσης ήταν ένα ματς μετά από πολύ καιρό στο οποίο δεν σημείωσε κάποιο τέρμα η καλοδουλεμένη επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Τέλος όλη η οικογένεια του Χανδριναϊκού θα ήθελε να ευχηθεί περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα της Πέτρο Νικητόπουλο που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στο μάτι.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Ταβουλαρέας Γιαννακλής


Συνθέσεις





Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Σιαμέλης, Διαμάντης, Σεφεράσι, Τσακαλάκος, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης , Λύρας, Καρνέζης (53' Ντενις), Στραβάκος (80' Αποστολόπουλος)



Δόξα Καλαμάτας:  Αναστασόπουλος, Αγκάστρα, Παρθένιος, Μερκούρης, Βούλγαρης, Αναστασόπουλος Θ., Παναγιωτόπουλος, Δρακουλάκος (90' Σιψάς), Cojocar, Αθανασίου Π. (92' Δεμεσιότης)

Σκόρερ: