Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

20η αγωνιστική




Δύσκολη επικράτηση με 1-0



 Ένα πολύ δυνατό ντέρμπι έγινε σήμερα στο γήπεδο του Σουληναρίου. Δύο ομάδες που παρουσιάστηκαν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο και προσέφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Η ομάδα μας επικράτησε στα σημεία των αντιπάλων και έφυγε νικήτρια απ το γήπεδο με τον Κωνσταντινίδη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
 Το πρώτο μέρος άνηκε σε μεγάλο βαθμό στους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που το δοκάρι και ο πολύ καλός και σήμερα Σιαμέλης απέτρεψαν την μετατροπή τους σε γκολ. Η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε απ την ομάδα της Πύλου και δεν πατούσε για αρκετά μεγάλο διάστημα καλά στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλαυτα δημιούργησε ευκαιρίες και έχασε και πέναλτι με τον Καραμπάτσο ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια του Στραβάκου αλλά και έχασε και ευκαιρίες με σουτ μέσα απ την περιοχή του Σεφεράσι. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με την παρέμβαση του προπονητή με εσωτερικές αλλαγές, η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Ο Καραμπάτσος έχανε ευκαιρίες όπως και ο Στραβάκος με τον Σεφεράσι και όλοι φοβήθηκαν μήπως επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, βλέποντας και την Πύλο να χάνει 2κλασικές ευκαιρίες για γκολ στην αντεπίθεση. Στο τέλος του ματς ο Κωνσταντινίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βάλει τη σφραγίδα του σ αυτή τη μεγάλη νίκη όπως αποδείχθηκε. Ο Καραμπάτσος έγινε για άλλο ένα ματς δημιουργός και ο Κωνσταντινίδης τιμώρησε την άμυνα της Πύλου που ανέβηκε αρκετά ψηλά να μαρκάρει. Δεν χάρηκε όμως αρκετά το γκολ καθώς αποβλήθηκε για απρεπή πανηγυρισμό.
 Η ομάδα μας νίκησε σε ένα αμφίρροπο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Ευχαρίστησε τους πιστούς φιλάθλους της και δυσαρέστησε τον κόσμο του Τσικλητήρα που ακολούθησε και αυτός δυναμικά την ομάδα του. Ήταν μια ποδοσφαιρική συνάντηση αντάξια δύο πολύ ποιοτικών ομάδων που βρήκε άξιο νικητή τον Χανδριναϊκό μας....


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Παναγιωτόπουλος, Τσορώνης


Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Σιαμέλης,Στραβάκος, Διαμάντης, Σεφεράσι (92' Ράλλης), Τσακαλάκος, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός,  , Λαμπίρης, Μιχαλόπουλος (82' Κωνσταντινίδης)


Τσικλητήρας Πύλου (Χιότης):  Kαλδής, Βασιλόπουλος, Ζευγίτης, Διαμαντόπουλος, Μπιλάλι, Σκολκίμ, Ψώνης(85' Δρακόπουλος), Καλδής Δ., Καλδής Π., Κουφός, Καλδής Γ.(λ.τ. 30' Καστούμης)


Σκόρερ:  90' Κωνσταντινίδης