Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

16η αγωνιστική


ΣΤΟ ΠΥΡΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....



  Ο τυφώνας του Χανδριναϊκού σκόρπισε στα 4 σημεία του ορίζοντα την ομάδα του Μηλτιάδη. Χορεύοντας στην βροχή η ομάδα μας ζάλισε τους αντιπάλους που μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι που το σκορ έμεινε τόσο χαμηλά. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και αποζημίωσε τους ηρωικούς φιλάθλους μας που υπέμειναν το κρύο και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
 Το ματς ξεκίνησε με το Χανδριναϊκό να πιέζει και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε ο Παυλής στο 21λεπτό του αγώνα όταν αδυνατώντας να διώξουν τη μπάλα απ την περιοχή τους οι αντίπαλοι με κοντινή προβολή άνοιξε το χορό των γκολ. Ύστερα ανέλαβε δράση ο Καραμπάτσος που με 2 πολύ όμορφα πλασέ και αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας την πρώτη φορά και μετά από ωραία μεταβίβαση του Στραβάκου την δεύτερη έστειλε την ομάδα με το επιβλητικό 3-0 στα αποδυτήρια. Ο επιθετικός της ομάδας μας ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με ένα ωραίο πλασέ 3 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Το παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις συντριβής για τον Μηλτιάδη αν τα 2 δοκάρια του πολύ καλού σήμερα Λύρα είχαν άλλη κατάληξη και αν μερικές απ τις κλασικές ευκαιρίες των Κωνσταντινίδη και Σεφεράσι που κυριολεκτικά έγιναν εφιάλτης για τους αντιπάλους γινόντουσαν γκολ.
 Η ομάδα μας έδειξε ότι στη καλή της μέρα δεν έχει πραγματικά αντίπαλο. Επίσης ότι δεν ξεχνά τις αφιλόξενες έδρες και στο "κάστρο" της,τις τιμωρεί παραδειγματικά. Η συνέχεια μπορεί και πρέπει να είναι ανάλογη....



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Πλεμμενόπουλος
Βοηθοί: Γιαννακάκης, Τσίρμπας


Συνθέσεις



Χανδριναϊκός ( Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Παυλής, Καρνέζης (69' Μιχαλόπουλος), Λύρας, Τσακαλάκος, Θερριός, Διαμάντης (81' Αποστολόπουλος), Σεφεράσι, Κωνσταντινίδης , Καραμπάτσος Ν., Σταρβάκος Μ.



Α.Ο. Μηλτιάδης:  Στασινόπουλος, Σταυρόπουλος (72' Πολυχρονόπουλος), Τζωρτζίνης, Λακριντής(46' Αλέρτα), Καγιάς, Λίτσας, Μπακάκης Δ., Πανταζόπουλος (72' Παναγιωτόπουλος), Καραμπότσος Α., Μπακάκης Ν., Διαμαντόπουλος





Σκόρερ:   21' Παυλής, 31',38', 48' Καραμπάτσος Ν.






Φάσεις απ τον αγώνα...