Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

15η αγωνιστική



Επιστροφή στις νίκες




  Πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα μας. Επικράτησε με 2-1 επί της Θύελλας Χαρακοπιού στο γήπεδο του Σουληναρίου. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και χαροποίησε το κόσμο της που την υποστήριξε για ακόμα ένα παιχνίδι...
 Ο Χανδριναϊκός μπήκε στο ματς σκεπτόμενος την ήττα στην έδρα του αντιπάλου του και την κακοδαιμονία του σε εκείνο το ματς. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρέταξε δύναμη πάνω στην δύναμη της αντίπαλης ομάδας. Ατύχησε όμως σε έναν λάθος υπολογισμό του Καρνέζη που ακούμπησε την μπάλα εντός περιοχής με το χέρι και υπέδειξε ο διαιτητής την εσχάτη των ποινών. Το γκολ που σημειώθηκε έστειλε προηγούμενους στο σκορ του φιλοξενούμενους για το ημίχρονο. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα δεν είχε διάθεση να διαπραγματευτεί το νικητή. Γύρισε το ματς χάρη σε πέναλτι του Κωνσταντινίδη και σε πανέμορφο γκολ του έμπειρου Αποστολόπουλου που έδειξε σημεία της μεγάλης διαδρομής του στα γήπεδα.
 Το ζητούμενο επετεύχθη, οι 3 παλικαρίσιοι βαθμοί ήρθαν και η ομάδα βρήκε πάλι το χαμόγελό της.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί: Αδαμόπουλος, Καλογερόπουλος


Συνθέσεις



Χανδριναϊκός ( Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Παυλής, Καρνέζης, Μιχαλόπουλος (58' Αποστολόπουλος), Τσακαλάκος, Θερριός, Διαμάντης, Σεφεράσι, Κωνσταντινίδης (90' Καραμπάτσος Γ.), Καραμπάτσος Ν., Σταρβάκος Μ.(87' Πεκίνι)



Θύελλα Χαρακοπιού:  Βασιλόπουλος Π., Βρυώνης, Τσιμικλής, Βασιλόπουλος Κ., Μαρκάκης, Κουφώγιωργας Φ., Στασινόπουλος Μ., Βασιλογιαννακόπουλος Π., Στασινόπουλος Α.,Στασινόπουλος Γ., Βασιλογιαννακόπουλος Π.





Σκόρερ:   75' (πεν) Κωνσταντινίδης, 82' Αποστολόπουλος - 36' (πεν) Βασιλόπουλος Κ.




ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ



Παρουσία των τμημάτων υποδομής,των μελών του διοικητικού συμβουλίου, παιχτών αλλά και αρκετών φίλων του συλλόγου, η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού έκοψε την πίτα της για την νέα χρονιά. Σε μια ωραία εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου κόπηκε η καθιερωμένη πίτα και όλοι μοίρασαν ευχές μεταξύ τους για την νέα χρονιά.