Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη Αντιπροέδρου


Σε μια συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ Χρήστος Ζάλιαρης έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ώρες και μοίρασε ευχές για την νέα χρονιά που έρχεται


      
    Ο Αντιπρόεδρος (αριστερά) μαζί με το διαχειριστή του ιστολογίου(δεξιά).


  •     Γεια σας κ Αντιπρόεδρε, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2011, γνωρίζουμε αυτό τον πολύ ωραίο χώρο των γραφείων  του Χανδριναϊκού. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας Χρόνια Πολλά …..Πείτε μας λίγα λόγια γι αυτό τον όμορφο χώρο…..
Ο χώρος αυτός αποτελεί μια προσπάθεια χρόνων να αποκτήσει η ομάδα ένα δικό της χώρο στον οποίο θα συγκεντρώνονταν το υλικό τόσων χρόνων. Ο σύλλογος μετράει φέτος μια διαδρομή 30χρώνων. Με αυτό το χώρο επιθυμούσαμε να ανέβει ο σύλλογος επίπεδο και στο διοικητικό κομμάτι όπως το είχε κάνει και στο αγωνιστικό.
  •       Γνωρίζοντας ότι είναι η πρώτη σας  χρονιά στα διοικητικά της ομάδας, θα θέλαμε να πληροφορήσετε τον κόσμο για τα κίνητρα σας ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό? Βλέπετε την προσπάθεια αυτή σαν επένδυση ή σαν  μια ανιδιοτελής σχέση με κάτι που αγαπάτε?
Σε αυτή τη πρώτη χρονιά μου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, τα κίνητρά μου ενασχόλησης είναι και θα παραμείνουν ανιδιοτελή. Το όφελος είναι μόνο ηθικό γιατί βοηθάω το χωριό μου και σαν παρέα όλοι μαζί στηρίζουμε τις προσπάθειες επιβίωσης και συντήρησης αυτής της ομάδας. Μιας ομάδας που βοηθά στο να γίνεται γνωστό το χωριό μας και να συντηρείται το όνομά του μέσα απ το χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Επίσης δίνει κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ξεφύγουν από άλλες δραστηριότητες που ζημιώνουν τη ζωή τους.    


  •       Συνηθίζεται οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων να είναι πρώην αθλητές. Η δική σας ενασχόληση με τον αθλητισμό ποια είναι?
Χμ....(γέλια). Παρόλο που είχα τον αθλητισμό στο αίμα μου, δεν υπήρξα αθλητής του συλλόγου ή κάποιου άλλου ερασιτεχνικού σωματείου αλλά βοηθούσα όπως και τώρα όπως μπορώ τις προσπάθειες των αθλητών.

  •       Σε προσωπικό επίπεδο θα θέλαμε να κάνετε μια ανασκόπηση και να μας παρουσιάσετε το σημαντικό έργο που έγινε, ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ?
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια όλων όσων συμμετέχουν στην οργάνωση και διοίκηση της ομάδας. Η οποία ομάδα βρήκε ένα αγωνιστικό προφίλ που της ταιριάζει και ευχαριστεί και το κόσμο που την παρακολουθεί. Εκτός απ το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Διοργάνωσε με επιτυχία την λαμπαδηδρομία στον νομό μας για την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και διοργάνωσε με επιτυχία εθελοντικές αιμοδοσίες.

  •       Πως θα χαρακτηρίζατε την πορεία της ομάδας στο πρώτο γύρο?
        Η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση. Μια καθόλου άσχημη επίδοση η οποία θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη  με βάση το πολύ καλό υλικό που υπάρχει στο ρόστερ.
  •       Τι περιμένετε για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει σε λιγότερο από 10 ημέρες?

Αρχικά θα θέλαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και στο πρώτο ματς να ξεκινήσουμε με νίκη και εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της έδρας στα επόμενα 2 εντός έδρας ματς να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα.

  •        Γνωρίζουμε ότι είστε ένας πολύ αγαπητός παράγοντας για όλους στο σύλλογο. Ποιες είναι οι σχέσεις σας με παίχτες και προπονητή? Και τι έχετε να πείτε σε όσους σας κατηγορούν για μεμονωμένες συναντήσεις σας βραδινές ώρες με συγκεκριμένους παίχτες???
Χαίρομαι για την σχέση που έχω με παίχτες και προπονητή. Είμαι δίπλα τους όπως και όλοι η διοίκηση σ ότι χρειαστούν. Όσο για τις βραδυνές συναντήσεις που αναφέρεται έχω να πω μόνο ότι πρόκειται για κακοήθειες και ό,τι και αν έχω κάνει είναι για το καλό της ομάδας.

  •           Ποιον παίχτη της ομάδας ξεχωρίζετε? Και ποιον θα θέλατε να δείτε ντυμένο με τα χρώματα της ομάδας???
       Όλοι οι παίχτες είναι ίσοι στα μάτια μου,όλοι βοηθούν όπως μπορούν την ομάδα και είναι όλοι υπεύθυνοι για τα καλά και τα άσχημα που μπορεί να συμβούν στην ομάδα. Ακόμα η ομάδα διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στη κατηγορία και δεν θα ήθελα κανέναν άλλο παίχτη σ αυτήν.

  •          Ποια είναι η γνώμη σας για το παιχνίδι που παίζετε στο παρασκήνια καμιά φορά? Και ποια η γνώμη σας για την βία στα γήπεδα? Τι κατεύθυνση σκοπεύετε εσείς να δώσετε σας αντιπρόεδρος?
Η ομάδα μας κερδίζει και χάνει εντός αγωνιστικού χώρου. Μένει αμέτοχη στο παρασκηνιακό χώρο. Δεν είναι σκοπός η επίτευξη των στόχων μας με αθέμιτα μέσα. Όσο για την βία είναι κάτι που δεν υποστηρίζουμε και δεν μας αντιπροσωπεύει σαν σωματείο.

  •          Ποια η σχέση σας αλλά και της διοίκησης συνολικά με το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών των Prophets? Ισχύει ότι μέλη του έχουν έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση και ότι στο δεύτερο γύρο δεν θα είναι σύμμαχοι των προσπαθειών της ομάδας? Θα πονέσει την ομάδα η αποχώρηση τους απ το γήπεδο??
      Σαν πρώην μέλος τους έχω να δηλώσω ότι θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας, η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο θέμα στις μεταξύ μας σχέσεις. Είμαστε όλοι μια γροθιά για το καλό της ομάδας και οποιοδήποτε θέμα δημιουργηθεί θα ήθελα να απευθυνθούν σε εμένα προσωπικά ώστε να ξεπεραστεί.

  •         Τέλος θα θέλαμε να στείλετε τις ευχές σας για το 2012 που έρχεται σε λίγες ώρες….

Εύχομαι σ όλο το κόσμο υγεία και ο ερχομός του 2012 να φέρει χαρά αλλά και να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Όσο για την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και οι αθλητές να είναι υγιείς.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

13η αγωνιστική




ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ





 Η ομάδα του Χανδριναϊκού επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Λογγά και έκλεισε με το ζητούμενο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2011. Κράτησε την εστία του Νικητόπουλου Π ανέπαφη και με το πολύ όμορφο γκολ του Κωνσταντινίδη νίκησε και έκλεισε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος στην 4η θέση της βαθμολογίας.
 Αναλυτικότερα η ομάδα μας μπήκε απ την αρχή πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τον πολύ κεφάτο Κωνσταντινίδη να δημιουργεί απείλησε όταν ο Καραμπάτσος δεν κατάφερε να παρέμβει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της. Το γκολ όμως αρνιόταν πεισματικά να έρθει και σ όλους γυρνούσε απ το μυαλό η πιθανότητα να επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κωνσταντινίδης που θα ήταν κρίμα να μην το κάνει μετά την πολύ καλή εμφάνισή του σκόραρε με πολύ ωραίο τρόπο. Ξεκίνησε πολύ ωραία προσπάθεια από αριστερά και ζαλίζοντας τους αμυντικούς με 3 συνεχείες τρίπλες έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα και την ηρεμία της ομάδας μετά απ αυτό το γκολ. Και εκεί που όλοι περίμεναν να λυθούν τα πόδια της ομάδας και να πετύχει και άλλα τέρματα αυτά δεν ήρθαν. Αντίθετα η νευρικότητα εμφανίστηκε στις τάξεις του συγκροτήματος του Δημ Μάλαμα λόγω και των τριών συνεχών αγωνιστικών που είχε να γευτεί την νίκη που είναι πάρα πολλές για μια ομάδα με την ποιότητα του Χανδριναϊκού.
 Το ζητούμενο ήρθε και όλοι αποχαιρέτησαν το 2011 με χαμόγελα και με την ομάδα σε μια καλή βαθμολογική θέση. Οι φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα και αποζημιώθηκαν με την νίκη. Η ομάδα θα συνεχίσει με κάποιες προπονήσεις εντός των εορτών και ίσως φιλικούς αγώνες. Απ τα μέλη της ομάδας,διοίκηση και παίχτες, θα θέλαμε να μεταβιβάσουμε τις ευχές μας για Χρόνια Πολλά και με το καλό ο ερχομός του νέου χρόνου σε όλους!!!!





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Λουκάς, Σωτηρόπουλος



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος,  Θερριός,  Νικητόπουλος Β.(46' Λύρας), Διαμάντης, Ντενίς (79' Ράλλης), Καρνέζης, Παυλής, Σεφεράσι (84' Μιχαλόπουλος), Καραμπάτσος Ν. 

Α.Ε. Λογγάς:  Ηλιόπουλος Η., Αδαμόπουλος Δ., Δρακοπαναγιωτάκης Γ., Μπούκας (81' Κοσμάς), Χριστόπουλος Γ., Χριστόπουλος Σ., Μιχαλαράκος Θ. (55' ΜΙχαλαράκος Κ.), Κυριόπουλος (89' Μουτζούρης), Τραγόμαλλας, Γελαδάς, Ρέσι





Σκόρερ:   61'  Κωνσταντινίδης

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

12 αγωνιστική






Κοίταζε την Καλή-Θέα και ξέχασε το ματς......

 Με το μυαλό ακόμα στη χαμένη ευκαιρία με τους πρωτοπόρους παρατάχθηκε ο Χανδριναϊκός και οι βαθμοί μοιράστηκαν με την ομάδα της Καλλθέας. Στην έδρα μιας ομάδας με λιγότερο ποιοτικό ρόστερ που καιγόταν για βαθμούς και στην οποία έχουν στραβοπατήσει αρκετές ομάδες που βρίσκονται  ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, η ομάδα μας πήγε με σκοπό την νίκη την οποία έφτασε να αγνοεί για 4αγωνιστικές. Όμως η τοπική ομάδα ύψωσε τείχη, παρέταξε πάθος και κέρδισε την ισοπαλία απ την ομάδα μας. Η οποία με βάση την εμφάνισή της μόνο να κλέψει θα μπορούσε το ματς και όχι να το κερδίσει. Απουσίες όπως του Κωνσταντινίδη και μικροπροβλήματα τραυματισμών απορύθμισαν την ομάδα μας και επέτρεψαν στην Καλλιθέα να πάρει τον ένα βαθμό. Ο Καραμπάτσος έβαλε σε θέση οδηγού στο ματς το Χανδριναϊκό με ωραίο τρόπο. Το προβάδισμα όμως δεν διατηρήθηκε. Άπαντες στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας, στον χαρακτήρα της και ότι όλα αυτά θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο και θα οδηγήσουν σε νέες εμφατικές νίκες που το συγκρότημα του Δημ Μάλαμα μας έχει συνηθίσει.....





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Καλλιθέας
Διαιτητής: Τσεκούρας
Βοηθοί: Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Μιχαλόπουλος ,  Θερριός,  Νικητόπουλος Β.( Λύρας), Διαμάντης, Ντενίς, Καρνέζης ( Ράλλης), Παυλής, Σεφεράσι, Καραμπάτσος Ν. 




Σκόρερ:    -  Καραμπάτσος

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

11η αγωνιστική





ΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕ......

 Μετά και από αυτό το ματς αποδείχτηκε περίτρανα ότι η ομάδα του Χανδριναϊκού είναι φτιαγμένη για τα ντέρμπι. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση άφησε το Πεταλίδι χαρούμενο με την ισοπαλία και την ήττα που γλίτωσε.....Τελικό σκορ 1-1.....
 Ύστερα από δύο συνεχόμενες αποτυχίες που πείσμωσαν το συγκρότημα του Δημ Μάλαμα, δεν υπήρχε στο μυαλό κανενός μια ενδεχόμενη τρίτη αποτυχία. Αυτό έγινε πράξη και στο γήπεδο χάρη σε μια πολύ σοβαρή και γεμάτη πάθος εμφάνιση εντός αγωνιστικού χώρου. Το ματς ξεκίνησε με το Χανδριναϊκό να μπαίνει δυνατά έτοιμος να απειλήσει απ το πρώτο λεπτό. Πολύ καλές ενέργειες επιθετικά και μυαλωμένο αμυντικά παιχνίδι που εξουδετέρωσε το Πεταλίδι επιθετικά ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση 20λεπτών αγώνα όταν μετά από γέμισμα του Τσακαλάκου από φάουλ λίγο κάτω απ την σέντρα ο Καραμπάτσος με αριστοτεχνικό ανάποδο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα και των σαστιμένων αντιπάλων αμυντικών που θα ήθελαν ένα ριπλέι αν υπήρχε για να δουν πως μπήκε. Το Πεταλίδι προσπαθούσε να ισορροπήσει και να δείξει γιατί είναι πρώτο στη βαθμολογία. Μάταια όμως γιατί το μονοδιάστατο παιχνίδι που στηριζόταν πάνω στις εμπνεύσεις των Ξαρχάκου-Κορμπή δεν είχε αποτέλεσμα. Δυστυχώς για την ομάδα μας λίγο πριν το ημίχρονο μία τέτοια συνεργασία έφερε το γκολ της ισοφάρισης για τους αντιπάλους.
Στην επανάληψη ο Χανδριναϊκός πίεσε και κινδύνεψε ελάχιστα μόνο από αντεπιθέσεις των ταχύτατων αντιπάλων. Έχασε πληθώρα ευκαιριών από πολλούς παίχτες της ομάδας μας. Ακόμα και αν ήταν άτυχος ο Χανδριναϊκός,η ανακούφιση των αντιπάλων που έφυγαν με ένα βαθμό σίγουρα σημαίνει πολλά. Η στήριξη των φιλάθλων είναι πολύτιμη όπως και η ποδοσφαιρική και σε κόσμια πλαίσια ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε ματς είναι άξια συγχαρητηρίων.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Πλεμενόπουλος
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Σωτηρόπουλος



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός,  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Ντενίς, Καρνέζης (87' Ράλλης), Παυλής, Κωσταντινίδης , Σεφεράσι(46' Λύρας), Καραμπάτσος Ν. 


Απόλλων Πεταλιδίου (Ξαρχάκος Ι.): Μποζίκας, Σκαφίδας, Χούτος, Πετρόπουλος Α., Καπρουλάς, Αυγουλέας (60' Δημητρόπουλος Η.), Κορμπής, Κουμούτσος, Παναγόπουλος Ι. (87' Παπανικολάου), Ξαρχάκος Ι., Πουλάκος Δ. (Πουλάκος Γ.)


Σκόρερ:   19' Καραμπάτσος  -  42' Κορμπής Κ.