Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη Αντιπροέδρου


Σε μια συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ Χρήστος Ζάλιαρης έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ώρες και μοίρασε ευχές για την νέα χρονιά που έρχεται


      
    Ο Αντιπρόεδρος (αριστερά) μαζί με το διαχειριστή του ιστολογίου(δεξιά).


 •     Γεια σας κ Αντιπρόεδρε, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2011, γνωρίζουμε αυτό τον πολύ ωραίο χώρο των γραφείων  του Χανδριναϊκού. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας Χρόνια Πολλά …..Πείτε μας λίγα λόγια γι αυτό τον όμορφο χώρο…..
Ο χώρος αυτός αποτελεί μια προσπάθεια χρόνων να αποκτήσει η ομάδα ένα δικό της χώρο στον οποίο θα συγκεντρώνονταν το υλικό τόσων χρόνων. Ο σύλλογος μετράει φέτος μια διαδρομή 30χρώνων. Με αυτό το χώρο επιθυμούσαμε να ανέβει ο σύλλογος επίπεδο και στο διοικητικό κομμάτι όπως το είχε κάνει και στο αγωνιστικό.
 •       Γνωρίζοντας ότι είναι η πρώτη σας  χρονιά στα διοικητικά της ομάδας, θα θέλαμε να πληροφορήσετε τον κόσμο για τα κίνητρα σας ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό? Βλέπετε την προσπάθεια αυτή σαν επένδυση ή σαν  μια ανιδιοτελής σχέση με κάτι που αγαπάτε?
Σε αυτή τη πρώτη χρονιά μου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, τα κίνητρά μου ενασχόλησης είναι και θα παραμείνουν ανιδιοτελή. Το όφελος είναι μόνο ηθικό γιατί βοηθάω το χωριό μου και σαν παρέα όλοι μαζί στηρίζουμε τις προσπάθειες επιβίωσης και συντήρησης αυτής της ομάδας. Μιας ομάδας που βοηθά στο να γίνεται γνωστό το χωριό μας και να συντηρείται το όνομά του μέσα απ το χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Επίσης δίνει κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ξεφύγουν από άλλες δραστηριότητες που ζημιώνουν τη ζωή τους.    


 •       Συνηθίζεται οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων να είναι πρώην αθλητές. Η δική σας ενασχόληση με τον αθλητισμό ποια είναι?
Χμ....(γέλια). Παρόλο που είχα τον αθλητισμό στο αίμα μου, δεν υπήρξα αθλητής του συλλόγου ή κάποιου άλλου ερασιτεχνικού σωματείου αλλά βοηθούσα όπως και τώρα όπως μπορώ τις προσπάθειες των αθλητών.

 •       Σε προσωπικό επίπεδο θα θέλαμε να κάνετε μια ανασκόπηση και να μας παρουσιάσετε το σημαντικό έργο που έγινε, ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ?
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια όλων όσων συμμετέχουν στην οργάνωση και διοίκηση της ομάδας. Η οποία ομάδα βρήκε ένα αγωνιστικό προφίλ που της ταιριάζει και ευχαριστεί και το κόσμο που την παρακολουθεί. Εκτός απ το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Διοργάνωσε με επιτυχία την λαμπαδηδρομία στον νομό μας για την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και διοργάνωσε με επιτυχία εθελοντικές αιμοδοσίες.

 •       Πως θα χαρακτηρίζατε την πορεία της ομάδας στο πρώτο γύρο?
        Η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση. Μια καθόλου άσχημη επίδοση η οποία θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη  με βάση το πολύ καλό υλικό που υπάρχει στο ρόστερ.
 •       Τι περιμένετε για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει σε λιγότερο από 10 ημέρες?

Αρχικά θα θέλαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και στο πρώτο ματς να ξεκινήσουμε με νίκη και εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της έδρας στα επόμενα 2 εντός έδρας ματς να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα.

 •        Γνωρίζουμε ότι είστε ένας πολύ αγαπητός παράγοντας για όλους στο σύλλογο. Ποιες είναι οι σχέσεις σας με παίχτες και προπονητή? Και τι έχετε να πείτε σε όσους σας κατηγορούν για μεμονωμένες συναντήσεις σας βραδινές ώρες με συγκεκριμένους παίχτες???
Χαίρομαι για την σχέση που έχω με παίχτες και προπονητή. Είμαι δίπλα τους όπως και όλοι η διοίκηση σ ότι χρειαστούν. Όσο για τις βραδυνές συναντήσεις που αναφέρεται έχω να πω μόνο ότι πρόκειται για κακοήθειες και ό,τι και αν έχω κάνει είναι για το καλό της ομάδας.

 •           Ποιον παίχτη της ομάδας ξεχωρίζετε? Και ποιον θα θέλατε να δείτε ντυμένο με τα χρώματα της ομάδας???
       Όλοι οι παίχτες είναι ίσοι στα μάτια μου,όλοι βοηθούν όπως μπορούν την ομάδα και είναι όλοι υπεύθυνοι για τα καλά και τα άσχημα που μπορεί να συμβούν στην ομάδα. Ακόμα η ομάδα διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στη κατηγορία και δεν θα ήθελα κανέναν άλλο παίχτη σ αυτήν.

 •          Ποια είναι η γνώμη σας για το παιχνίδι που παίζετε στο παρασκήνια καμιά φορά? Και ποια η γνώμη σας για την βία στα γήπεδα? Τι κατεύθυνση σκοπεύετε εσείς να δώσετε σας αντιπρόεδρος?
Η ομάδα μας κερδίζει και χάνει εντός αγωνιστικού χώρου. Μένει αμέτοχη στο παρασκηνιακό χώρο. Δεν είναι σκοπός η επίτευξη των στόχων μας με αθέμιτα μέσα. Όσο για την βία είναι κάτι που δεν υποστηρίζουμε και δεν μας αντιπροσωπεύει σαν σωματείο.

 •          Ποια η σχέση σας αλλά και της διοίκησης συνολικά με το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών των Prophets? Ισχύει ότι μέλη του έχουν έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση και ότι στο δεύτερο γύρο δεν θα είναι σύμμαχοι των προσπαθειών της ομάδας? Θα πονέσει την ομάδα η αποχώρηση τους απ το γήπεδο??
      Σαν πρώην μέλος τους έχω να δηλώσω ότι θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας, η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο θέμα στις μεταξύ μας σχέσεις. Είμαστε όλοι μια γροθιά για το καλό της ομάδας και οποιοδήποτε θέμα δημιουργηθεί θα ήθελα να απευθυνθούν σε εμένα προσωπικά ώστε να ξεπεραστεί.

 •         Τέλος θα θέλαμε να στείλετε τις ευχές σας για το 2012 που έρχεται σε λίγες ώρες….

Εύχομαι σ όλο το κόσμο υγεία και ο ερχομός του 2012 να φέρει χαρά αλλά και να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Όσο για την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και οι αθλητές να είναι υγιείς.