Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

13η αγωνιστική




ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ





 Η ομάδα του Χανδριναϊκού επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Λογγά και έκλεισε με το ζητούμενο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2011. Κράτησε την εστία του Νικητόπουλου Π ανέπαφη και με το πολύ όμορφο γκολ του Κωνσταντινίδη νίκησε και έκλεισε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος στην 4η θέση της βαθμολογίας.
 Αναλυτικότερα η ομάδα μας μπήκε απ την αρχή πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τον πολύ κεφάτο Κωνσταντινίδη να δημιουργεί απείλησε όταν ο Καραμπάτσος δεν κατάφερε να παρέμβει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της. Το γκολ όμως αρνιόταν πεισματικά να έρθει και σ όλους γυρνούσε απ το μυαλό η πιθανότητα να επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κωνσταντινίδης που θα ήταν κρίμα να μην το κάνει μετά την πολύ καλή εμφάνισή του σκόραρε με πολύ ωραίο τρόπο. Ξεκίνησε πολύ ωραία προσπάθεια από αριστερά και ζαλίζοντας τους αμυντικούς με 3 συνεχείες τρίπλες έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα και την ηρεμία της ομάδας μετά απ αυτό το γκολ. Και εκεί που όλοι περίμεναν να λυθούν τα πόδια της ομάδας και να πετύχει και άλλα τέρματα αυτά δεν ήρθαν. Αντίθετα η νευρικότητα εμφανίστηκε στις τάξεις του συγκροτήματος του Δημ Μάλαμα λόγω και των τριών συνεχών αγωνιστικών που είχε να γευτεί την νίκη που είναι πάρα πολλές για μια ομάδα με την ποιότητα του Χανδριναϊκού.
 Το ζητούμενο ήρθε και όλοι αποχαιρέτησαν το 2011 με χαμόγελα και με την ομάδα σε μια καλή βαθμολογική θέση. Οι φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα και αποζημιώθηκαν με την νίκη. Η ομάδα θα συνεχίσει με κάποιες προπονήσεις εντός των εορτών και ίσως φιλικούς αγώνες. Απ τα μέλη της ομάδας,διοίκηση και παίχτες, θα θέλαμε να μεταβιβάσουμε τις ευχές μας για Χρόνια Πολλά και με το καλό ο ερχομός του νέου χρόνου σε όλους!!!!





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Λουκάς, Σωτηρόπουλος



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος,  Θερριός,  Νικητόπουλος Β.(46' Λύρας), Διαμάντης, Ντενίς (79' Ράλλης), Καρνέζης, Παυλής, Σεφεράσι (84' Μιχαλόπουλος), Καραμπάτσος Ν. 

Α.Ε. Λογγάς:  Ηλιόπουλος Η., Αδαμόπουλος Δ., Δρακοπαναγιωτάκης Γ., Μπούκας (81' Κοσμάς), Χριστόπουλος Γ., Χριστόπουλος Σ., Μιχαλαράκος Θ. (55' ΜΙχαλαράκος Κ.), Κυριόπουλος (89' Μουτζούρης), Τραγόμαλλας, Γελαδάς, Ρέσι





Σκόρερ:   61'  Κωνσταντινίδης