Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

9η αγωνιστική




ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μεθώνη. Η ήττα με 0-2 πίκρανε όλη την οικογένεια της ομάδας, παίχτες,διοίκηση και φιλάθλους.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μεθώνη όταν μετά από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ ο αμυντικός του Χανδριναϊκού Ντένις προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (στους σκόρερ αναγράφεται το όνομα του εκτέλεστη του φάουλ όπως λανθασμένα ανέφερε το φύλλο αγώνα). Μετά από αυτή τη ψυχρολουσία και με την Μεθώνη με ανεβασμένο ηθικό ήρθε και το 2ο αυτογκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρέθηκε στα καρέ μας και ο Σεφεράσι στάθηκε άτυχος απομακρύνοντας προς την εστία μας. Η ατυχία έδειχνε ότι θα ήταν ο κυριότερος αντίπαλος μας στο σημερινό ματς. Ύστερα ακολούθησε ο τραυματισμός του μέσου της Μεθώνης σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Σεφεράσι όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για αρκετά λεπτά από τον γιατρό που ήταν στο γήπεδο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετά νεύρα από πλευράς της ομάδας μας και για την ατυχία των πρώτων λεπτών αλλά και για τις συνεχείς χαμένες ευκαιρίες όπου η μπάλα περνούσε σύριζα στα δοκάρια των αντιπάλων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να μειώσει γρήγορα στο σκορ. Δημιουργούσε καλές ευκαιρίες αλλά λίγο η ατυχία και λίγο οι κακές επιλογές στερούσαν το γκολ απ την ομάδα μας. Το συγκρότημα του Δημ Μάλαμα κυριαρχούσε στις προσωπικές μονομαχίες αλλά έχανε μοναδικές ευκαιρίες. Αρκετά νεύρα δημιουργήθηκαν σε στιγμές του ματς που έφεραν και την αποβολή στο 89' του αμυντικού της Μεθώνης για χτύπημα εκτός φάσης στον επιθετικό της ομάδας μας Καραμπάτσο Ν. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 0-2 υπέρ των φιλοξενουμένων.
 Ο Χανδριναϊκός σήμερα εκτός απ την ατυχία του, την ανύπαρκτη επιθετικά ομάδα της Μεθώνης είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ κακό διαιτητή. Έναν άνθρωπο που αν δεν έχει σοβαρά προβλήματα όρασης πρέπει να προβληματίσει την ΕΠΣ Μεσσηνίας με τα σφυρίγματά του. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο είδαν με τα μάτια τους έναν διαιτητή που ήθελε και έγινε πρωταγωνιστής του ματς. Αποφάσεις που δεν τις πίστευαν ούτε οι αντίπαλοι πολλές φορές που ήταν υπέρ τους, απουσία καρτών σε πολλά φάουλ που αποτελούσαν βασικούς ορισμούς των κανονισμών και εριστική συμπεριφορά κυρίως του βοηθού του Σωτηρόπουλου προς τον πάγκο της ομάδας μας. Ο Χανδριναϊκός σαν σύλλογος έμενε , μένει και θα συνεχίσει να μένει εκτός ποδοσφαιρικού παρασκηνίου αλλά είναι πραγματικά κρίμα οι προσπάθειες κάποιων παιδιών να χαρούν το άθλημα που αγαπούν να αμαυρώνονται από έναν τύπο που κάνει τη σφυρίχτρα του δηλητήριο στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Συμπεριφορές που πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω το άθλημα και μετατρέπουν την αδικία    σε νόμο και την ληστεία σε στάση ζωής καταδικάζονται απ την ομάδα μας. 



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί: Λαμπίρης, Σωτηρόπουλος

Συνθέσεις


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός, Λαμπίρης, Διαμάντης, Ντενίς (61' Μιχαλόπουλος), Αποστολόπουλος(46' Λύρας) , Παυλής, Κωσταντινίδης , Σεφεράσι, Καραμπάτσος Ν. 

Α.Ο. Μεθώνης(Βλαχόγιαννης): Μίτζηρας, Τζεμάλη, Παρασκευόπουλος, Λίγγρης, Κοσυφολόγος, Καραγλάνης, Ηλιόπουλος, Κοτσίρης Ηλ., Κόσοβα (89' Παναγιωτακόπουλος), Τσέρτος, Νικολόπουλος (85' Κοτσίρης Αν.)


Σκόρερ:     -  1' Νικολόπουλος, 7' Σεφεράσι (Αυτ)