Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

7η Αγωνιστική


ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

  Σ ένα συναρπαστικό ματς από δύο πολύ καλές ομάδες που αρκετός κόσμος παρακολούθησε, η ομάδα μας επικράτησε με το ευρύ 2-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Δημ Μάλαμα ήταν ο Νικόλαος Καραμπάτσος. Ήταν σε καλή μέρα και τα 3γκολ που πέτυχε το πιστοποίησαν με το καλύτερο τρόπο.
 Το ματς ξεκίνησε με τον Τσικλητήρα να πιέζει και να ζητάει το γκολ άλλα το δοκάρι να του το αρνείται στο ωραίο σουτ του δεξιού μεσοεπιθετικού του. Ύστερα απ το πρώτο 20λεπτο η ομάδα μας έδειξε να συνέρχεται απ τον αιφνιδιασμό και να ισορροπεί το ματς. Εφτά λεπτά πριν τη λήξη του ματς προηγήθηκε χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Καραμπάτσου ο οποίος με κοντρόλ και σουτ στην κίνηση σημάδεψε απ την γωνία της περιοχής το απέναντι γάμα του Νικολόπουλου. Μετά την ανάπαυλα και αφού ο Κωνσταντινίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Η Πύλος με δύο γρήγορα γκολ απ τους Καλδή και Κουφό πέρασε μπροστά στο σκορ. Ο Καραμπάτσος Ν. όμως παραβίασε τους νόμους και με γκολ απ τη σέντρα αμέσως μετά το 2-1 ισοφάρισε αφήνοντας άφωνο όλο το γήπεδο. Συνέχισε ο ίδιος παίχτης να είναι πηγή κινδύνων και να πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς. Σε μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα έκλεψε τη μπάλλα και από δύσκολη γωνιά πέτυχε με σουτ ένα πολύ όμορφο γκολ. Ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και πιστοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση,ο επιθετικός του Χανδριναϊκού. Και ενώ ο Τσικλητήρας προσπαθούσε να ισοφαρίσει ο Χανδριναϊκός βγήκε στη κόντρα και κέρδισε πέναλτι με το Θερριό που ανατράπηκε απ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Την εσχάτη των ποινών μετέφρασε σε γκολ ο Κωνσταντινίδης και η νίκη μετατράπηκε σε θρίαμβο.
 Η ομάδα και η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο της που δήλωσε βροντερό παρών σε ένα ακόμα ματς. Επίσης θα ήθελε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον αριστερό αμυντικό του Τσικλητήρα που αποχώρησε τραυματίας απ το γήπεδο.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Πύλου
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Βρυώνης, Παλλαδινός

Συνθέσεις


Τσικλητήρας Πύλου (Χιώτης): Νικολόπουλος,Ζευγίτης, Βασιλόπουλος (70' Δρακόπουλος), Κατσιγιάννης Δ., Διαμαντόπουλος, Κατσιγιάννης Ι., Καλδής Π., Καλδής Δ., Κωστάκος, Κουφός, Μπιλάλι-Φιλντιόν

Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός, Λαμπίρης, Διαμάντης, Ντενίς, Λύρας (85' Αποστολόπουλος), Παυλής, Κωσταντινίδης, Σεφεράσι, Καραμπάτσος Ν. (90' Νικητόπουλος)




Σκόρερ:    59' Καλδής Π., 63' Κουφός -  38', 64', 81' Καραμπάτσος Ν., 90' Κωνσταντινίδης