Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

5η αγωνιστική


ΔΙΚΑΙΗ   ΜΟΙΡΑΣΙΑ
    

 Σ ένα ματς με 4γκολ και αρκετές καλές στιγμές για τις 2 ομάδες το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πίκρα και στους δύο αντιπάλους αλλά τελικά η ισοπαλία είναι το δικαιότερα αποτέλεσμα...Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς για την ομάδα μας καθώς ύστερα από κάθετη μπαλιά του Παυλή ο Σεφεράσι κυνηγώντας την φάση, βγήκε κερδισμένος απ τις κόντρες και με ωραίο πλασέ μέσα στη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους του ματς. Με την είσοδο των ομάδων στην επανάληψη η Δόξα πίεσε και ισοφάρισε ύστερα από σοβαρά αμυντικά λάθη  των παιχτών του Χανδριναϊκού στο 50'. Σε λιγότερο από 15' λεπτά αγώνα οι αντίπαλοι ισοφάρισαν όταν μετά από σουτ και απόκρουση του Νικητόπουλου ο Βούλγαρης μέσα απ την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στη Δόξα. Το παιχνίδι μετά απέκτησε μια άγρια ομορφιά καθώς η ομάδα μας βγήκε μαζικά στην επίθεση πιέζοντας με επιτυχία καθώς το δοκάρι μπόρεσε να σταματήσει τον Κωνσταντινίδη σε πλαγιοκόπηση του. Όμως θα μπορούσε να διευρυνθεί το προβάδισμα της Δόξας καθώς έβγαινε επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Το σύνολο του Δημ. Μάλαμα ισοφάρισε σε 2-2 στο 87' με προβολή του Θερριού ύστερα από πλαγιοκόπηση του Κωνσταντινίδη. Θα μπορούσε να φύγει και με τους 3 βαθμούς αλλά ήταν άτυχο σε 3πλη ευκαιρία του Καραμπάτσου στο 90'. Όμως θα μπορούσε να φύγει και χωρίς βαθμούς καθώς στο 93' ο Νικητόπουλος Π. απέκρουσε με υπερένταση φάουλ  από το γάμμα της εστίας του.
Ένταση ακολούθησε το τέλος του ματς με μια μικρή σύρραξη στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Συνεχίστηκαν δηλαδή οι συνεχείς και απαράδεκτες προκλήσεις που συνέβαιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε χειρότερες καταστάσεις. Στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού  επικρατεί προβληματισμός για τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν σε δεύτερο συνεχές παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι πραγματικά κρίμα να καλλιεργείς το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο πολιτισμό και να εισπράττει τέτοια αντιμετώπιση. Θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί τις ενέργειές μας και τι αντίκτυπο έχει στη ζωή μας και στην πορεία μας ως κοινωνία. Τέλος θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η άνιση δικαιοσύνη όσον αφορά την αντιμετώπιση του σκληρού παιχνιδιού γηπεδούχων και αντιπάλων απ τον ίδιο διαιτητή μέσα στην ίδια σεζόν σε δεύτερο συνεχές παιχνίδι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Καστανάς, Αλειφέρης

Συνθέσεις

Δόξα Καλαμάτας( Παρθένιος): Αναστασόπουλος Π., Αγκάστρα, Κυριαζόπουλος, Μερκούρης (36' Αλοίμονος), Βούλγαρης, Κοτζοκάρου, Αναστασόπουλος Θ. , Αναστασόπουλος Π. , Δρακουλάκος (77' Θεοδωρακόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Δημόπουλος (60' Κουρέας)


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος,  Θερριός, Διαμάντης, Ντενίς, Λύρας (65' Αποστολόπουλος), Παυλής,, Κωσταντινίδης, Σεφεράσι (90' Καρνέζης), Λαμπίρης (77' Ράλλης),  Καραμπάτσος Ν.



Σκόρερ:    50' Βούλγαρης,  64' Κυριαζόπουλος -  11'  Σεφεράσι , 87' Θερριός