Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

4η αγωνιστική

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ  7  ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

     Ένα ήρεμο απόγευμα και ένα χορταστικό επιθετικά παιχνίδι προσέφερε η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα της με την ομάδα του Νέστωρα Πύλου. Ένα αξιόμαχο σύνολο με αρκετές απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το οποίο όμως υποτάχθηκε με το ευρύ 7-0. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες η ομάδα μας δεν είχε διάθεση να διαπραγματευτεί το τελικό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 10' με κοντινό πλασέ του Καραμπάτσου ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παιχτών έξω απ την περιοχή. Διπλασίασε τα τέρματα της  στο 20' με τον Κωνσταντινίδη να κεραυνοβολεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της περιοχής. Ενώ με ωραίο πλασέ του ίδιου παίχτη 3λεπτά αργότερα έκανα 3 τα τέρματα της. Τα ανεπιτυχή και άδικα αποτελέσματα της ομάδας του Δημ. Μάλαμα φαίνεται πως είχαν πεισμώσει για τα καλά τους παίχτες του Χανδριναϊκού που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απ τον Σεφεράσι στο 27' έκαναν 4 τα τέρματα τους. Μόλις 8 λεπτά μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Καραμπάτσος σκόραρε ξανά με ωραίο σουτ ύστερα από ωραία ομαδική ενέργεια. Ο Κωνσταντινίδης 4' αργότερα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με ωραίο πλασέ μέσα απ την περιοχή αφού είχε ξεφύγει απ τον προσωπικό του αντίπαλο με ωραία ενέργεια. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Λαμπίρης πιστοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση με ωραίο γκολ με σουτ απ το ύψος της περιοχής. Το αποτέλεσμα αυτό χαροποίησε τους φιλάθλους της ομάδας που στάθηκαν κοντά της μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και στήριξαν τις προσπάθειες των παιχτών. Η εικόνα της ομάδας σήμερα βάζει στην άκρη τις 2 ήττες και γεμίζει δύναμη για την σεζόν που βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της.

Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σκορδός
Βοηθοί: Τσίρμπας, Ταβουλαρέας

Συνθέσεις


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος,  Θερριός, Διαμάντης, Ντενίς, Λύρας (45' Νικητόπουλος Β.), Παυλής,, Κωσταντινίδης (60' Καραθανάσης), Σεφεράσι, Λαμπίρης,  Καραμπάτσος Ν.(65' Καρνέζης)



Νέστωρ Πύλου(Καφούσης):Καρμοίρης, Βολλάρης, Καλδής (46'Ζόμπολας), Ρουμπάκης, Αντωνόπουλος, Καφούσης (65' Γκούρος), Σαρρής (70' Ψυχάρης), Μασαρέλος, Μπουντάς, Μπαρδόσι, Κοτσίρης


Σκόρερ: 10', 53' Καραμπάτσος Ν., 20', 23', 57' Κωνσταντινίδης, 37' Σεφεράσι, 65' Λαμπίρης